Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Негова е,тој и Жетвар беа Agressive (првата строфа е Снупи,втората строфа он,а третата Жетвар,хит у Кавадарци 2007-8 негдеОти мислам дека оваа негова беше, а не била.
Мислам но не сум сигурен дека е заминат од државава некаде дали за работа или заради школување не знам. Го имам на фејсбук пријател и активен е често на социјалната мрежа.Мене ме занима едино што стана со Сашо кој што ја пееше „Пијан и Млад“. Класа човек, господин и шмекер.
Ма Боб Дилан да беше роден во Македонија немаше да има леб од музиката тука, камо ли Ноне и Били факинг Ѕвер..[DOUBLEPOST=1482001198][/DOUBLEPOST]Иначе ако заборавивте..Били Ѕвер беше на Евровизија со Ѓоко Танески (ако не се лажам)Реално капацитетот на Нонето и на Били Ѕвер е сличен, нема леб за нив од музика така да добро што на време си се усмериле во нешто попродуктивно
Мене ме занима едино што стана со Сашо кој што ја пееше „Пијан и Млад“. Класа човек, господин и шмекер.
Со вино во него, а ѕвезди над негоБи се разочарал ако не работи како клисар во црква и не ги гаси свеќите туку ги остава да горат цела вечер.
1.Ѓорѓи Крстевски е продукцент и одвреме навреме се појавува со некоја песна негова.Ѓорги Крстевски?
Натали од Бингото?
Бранко Црвенковски?
Дечките од Наше Маало?
Пишува Фејсбук статуси од типот „ете подеднакво гласови вмро и сдс сега ќе се обединиме ќе ни биде топ“А Раде Врчаковски ВРЧАК??![]()