Филмска музика

• Креатор на темата Креатор на темата 123
  • Време на започнување Време на започнување

123

Член од
20 април 2005
Мислења
2.156
Поени од реакции
8
Многу филмови имаат добра музика. Сите филмови на Тарантино, сите филмови со Џон Траволта итн.
Еве Кил Бил ќе го ставам како за старт.

највеќе се ежам на филмската музика од старите каубојски филмови, штета што не ги даваат повеќе

Кил Бил исто има добра музика, а најдобро усогласена музика со филм има 2001:Space Odyssey на Кјубрик

Најпрво се сетив на музиката од Top Gun дека најмногу ја слушам најзакон е ... али ќе се надополнам и со други :wink:

Once Upon a Time in America - исто јак филм и музика.

Pulp Fiction
From Dusk Till Down
Michael
Saturday Night Fever

И мене ми се свиѓа музиката од каубојските филмови.

The Godfather
The Rock
The Last of The Mohicans
Braveheart

Ептен ми се класика..

Леле нашиве ќе ги заборавев.

Пред дождот
Прашина

Ги имам и двете ЦДиња... 8)

Three Colours- Blue
Mulholland Drive
...

најмногу се ежам (ежев) на музиката од Господарот на прстените..

како мал многу ја сакав музиката од Супермен, а па филмот уште повеќе, а сега да ме утепаш нема да ми текне како идеше музиката :D

МаРиНа`Ох напиша:
најмногу се ежам (ежев) на музиката од Господарот на прстените..

Леле да! Никако да ми текне мене :lol: Иначе моментално се сетив на песна од еден филм ... не се сеќавам други убави дали имаше ... значи од Sweet November песната е од Enya - Only time ... филмот+актерите+песната+пејачката+текстот ... совршенство :shock: :wink:

ооо даа.... Ениа=закон! многу убав глас имат... баш како од самовила да е гласот...ммм..

DETROIT ROCK CITY
THE DOORS from OLIVER STONE
TRAINSPOTTING
site UP IN SMOKE filmovi
site BUD SPENCER filmovi

MSV напиша:
Како што би рекла Девине........СОВРШЕНСТВО!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Od nepravilno citanje na mojot nick mi izleze prekarot "divne", sega imam nov "devine" ... a mislev deka ima mnogu pokomplicirani nikovi :? :lol: :lol: :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom