ATV - пораки за добра ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата realmusic
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 март 2007
Мислења
19
Поени од реакции
2
Dali ste gledale tv ATV posle 12???
kako kontaktiraat preku SMS.
Dali ste gledale, dali ste ispratile sms, i dali ste KJARILE nekoj ili nekoja???

Сум гледал и има едни двајца ама многу се крвави се викаат ,,Турчин 38,, а другиот е ,,Индијанец цар љубави,, дечкиве праќаат пораки по цела ноќ и не ми е јасно одкаде им се парите за кредит ????

zic zijan e toa.
i jas sum gi gledal i onaka samo si prakaat nekoi bezvezni poraki, a izgleda suvi se celo vreme :)

ова не е за во ноќен живот. ова за во филм и тв. и да одговорам... не.

Neznam za tie Turcin i Indijanec, ama eden drugar lani zimoto sekoja nok kisnese kaj mene da gleda i da prakja poraki, se omrsi nekolku pati (si plati za toa) duri i svedska masaza si dobi (i za toa si plati), ama edna vecer tatkomu sobral drustvo doma :cug:, mu go videle brojot i cela vecer mu prakaa poraki, ovoj celiot :vozbud::drk: demek nevestava bila BOMBA!!!
Posle toa cel mesec go dupea za toa

Еј, темава е кулл!!!
За сите момчиња, луд провод. Оставете број
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

За ова знам 1 другар што муабетеше со еден педер скоро месец дена, и не отиде да се запознаат, момчево од другата страна имаше тоолку голема желба за да се запознаат (слушаф преку интерфон).
Ама на другаров му беше само за заебанција, и плус потроши само за 3-4 пораки, убавецот се јавуваше на секое титнивање. После тоа веќе сфати дека е заебанција и престана да троши кредит.

Баш се најодкачени (читај НАПАТЕНИ) тие со вистинските пораки СТОП ПЕДЕРИ:pos: али титни му и ќе ти рече некој дебел глас „МЕ БАРАШ БЕЈБЕ„ и тука автоматски следува 15минути смеење до бесвест

пред некој ден ми ја кажаа оваа порака:

поздрав до ***** (некое си име) од рио де жанеиро (на шутка се мисли) :pos:

Млада, атрактивна, дива и ненаситна, тигрица во креветот, бара добро ситуиран и надарен дечко за луд провод во негов стан. Дискреција загарантирана. Стоп геј. Нека трепка. koktel:

Еднаш бевме собрани друштво и на заебанција вртевме на броевите... Како единствено женско таму, јас зборев. :) Има стварно напатени луѓе таму бе, еден тип (Атанас, ако се препознае нека ме тужи :pos:) два саати ми правеше муабет по телефон, раскажувајќи ми за сите негови бивши, за тоа како бил повреден од последната девојка која идела со него 9 месеци, од кои 7 го изневерувала со другар му... И овој откако раскинале од болка си го “гравирал„ нејзиното име со жилет на рака... :lud:

Има секакви. Во секој случај, очаен начин да се легне нешто. :toe:

бевме еднаш собрани ја, водка, бати, бушав, урбан и им титкавме, и го земаа мојот телефон за титкање, па после го заебававме тој, ама имаше па еден упорен, еднаш насабајле ми звони телефон, и глеам мушки глас бара жена некоја, викам грешка, и попосле ми текна дека е тој од Амазон :pos:

тие пораки мислам дека се пишувани од многу очајни особи или од луѓе кои сакаат да си играат мајтап со очајни особи

Crazy in Love напиша:
тие пораки мислам дека се пишувани од многу очајни особи или од луѓе кои сакаат да си играат мајтап со очајни особи

Пола од тие пораки си ги пишуваат тие таму во режија за да залажат по некој манјак

Не знаев за ова. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Гижо напиша:
бевме еднаш собрани ја, водка, бати, бушав, урбан и им титкавме, и го земаа мојот телефон за титкање, па после го заебававме тој, ама имаше па еден упорен, еднаш насабајле ми звони телефон, и глеам мушки глас бара жена некоја, викам грешка, и попосле ми текна дека е тој од Амазон :pos:

Дечко,зашо стоп геј?!?!?!
Дојди бе дојди хахахахахахаххаха
Тоа ќе праиш кога ти е досадно во 4 сабајле:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom