Што се случува кога поставуваш незгодни прашања во МКД?

• Креатор на темата Креатор на темата Curious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Која психоделија - четнички уредник во кратовска античка телевизија праи конструкција во корист на илегален доселеник од Косово против Македонец.
Баш "му верувам" на го***во, многу цивилизирано делуе.

Уште една глупа тема отворена за исфрлање на гневот и фрустрацијата на соросоидното крило на форумов.
Полека сите теми и цел форум се претвара во еден посран чат.
Пропаст...

Браќата Лазаревски може да се гордејат со постигнатото.:icon_lol:

1.Тој дел каде што се случи нападот е населен искључиво со албанци.

2.Нападнатиот говори со дијалектален нагласок меѓу што изричито провинцијалски вика '' ''не туку ме тегни''

3.Точ што му се пушта е под има Хајрула

Заклучок: во случај на нападнатиот не се работи за скопјанец туку најверојатно за подметнат лик за да предизвика тензија,а напаѓачот не е баш придружба на Груевски

Не дека го бранам режимот,бидејќи сега очекувам напади од таа природа,но ова е реалноста.

Уште една глупа тема отворена за исфрлање на гневот и фрустрацијата на соросоидното крило на форумов.
Полека сите теми и цел форум се претвара во еден посран чат.
Пропаст...

Браќата Лазаревски може да се гордејат со постигнатото.:icon_lol:
Нема врска. Сорос се поарчи многу овој месец, пошо го плати ХАААААААРП-от да зрачи у Стајковци. Не дава пари за нови теми на Кајгана - од септември тоа.

абе овие двајцата од видеото актери биле. ова било само скеч

Ниту едниот е обезбедување, ниту другиот е поплавен граѓанин.

Кутриот, угнетен и поплавен граѓанин всушност е активист на "Левица",
и не дошол да помогне на настраданите, туку да хекла и да собере политички поени.
Со други зборови - гнида.
Де Јованке, дај прати ми линкче некое од тој китапот кај што се впишуваат овие политички поени, ме интересира колку додаде "провокаторов"?

Тој што го напаѓа граѓанинот не е обезбедување на Коле а пак и тој другиот не е од поплавените само двајцата се тешки глупаци немам друго што да кажам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom