TWEETY***
Мy life..my rules..any questions?
- Член од
- 18 февруари 2006
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 66
osamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
Sum bila izneverena i veruvaj bas e loso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
osamenka напиша:ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
A, зошто би ти било страв да не те фатат? Дали го изневеруваш некој бидејќи не го сакаш? Не може да те задоволи доволно? Затоа... нели?Лејди Сатори напиша:...неверството е мачење, да не те фатат, што ако те фатат...куквичлук...ако имаш срце, прави се како што треба, кажи вака и вака е ... а не живеење во страв...
Димитар напиша:A, зошто би ти било страв да не те фатат? Дали го изневеруваш некој бидејќи не го сакаш? Не може да те задоволи доволно? Затоа... нели?
Или, пак, се сведуваме на она материјалното од мојот претходен пост? Сакам да почувствувам љубов, но не сакам да изгубам прилика како типчево што го имам....
Лејди, немој да сфаќаш лично, ти си кажа дека не изневеруваш... :smir:
Па ако читаше наназад, јас дадов едно екстра објаснување зошто. А не мора да има некое екстра објаснување. Доволно е... затоа што така сакам. Кога изневеруваш не мислиш “леле шо и праам на девојка ми сега, гарант умира од љубомора“, туку се препушташ на моментот и уживаш.Лејди Сатори напиша:Нема проблем...:smir:Зошто би го изневерувале оној кој го сакаме, не е добар во кревет, икс причини?
АЈДЕ НАЈДИ МИ ОБЈАСНУВАЊЕ ЗА ТОА :zlo:
Токму така... ако веќе имате врска која сакате да успее и сте заљубени во партнерот, нема да имате желба за изневерување, нема да ви се допаѓаат другите освен вашиот сакан.Volkswagen напиша:Следи: Ако си ја сакате личноста со која што сте бидете верни! другата личност (со која сакате да извршите неверство) нема два јазика или екстра тесна вагина или екстра голем пенис кој вибрира како вибратор,...
Не правете од врските бракови!