Долгорочно тргување со валути

• Креатор на темата Креатор на темата krste777
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ако мислиш/можеш да извлечиш 30% годишно, јас би ти понудил соработка.
Во смисла јас ќе ја дадам инвестицијата, на крај на година назат би добил 10%, останатите 20% се твои.

Јас на депозит земам 3%, све над тоа ми е подобра инвестиција ч)
.....????? 30% годишно...влегувате во новопечениот медицинска марихуана бизнис???:sneaky:

Последно уредено:
Епа ако мислиш/можеш да извлечиш 30% годишно, јас би ти понудил соработка.
Во смисла јас ќе ја дадам инвестицијата, на крај на година назат би добил 10%, останатите 20% се твои.

Јас на депозит земам 3%, све над тоа ми е подобра инвестиција ч)
Koga veke si za trgovoja mozes da probas betfair trading. Moj sovet da probas da trguvas prematch trading, mnogu mal rizik, a ako go fatis stosot mozes mnogu poveke da izvadis od toa sto si zadovolen. Bi ti predlozil na fudbal, ke ti treba malku razbiranje od koeficienti za pocetok.

За мене ова би било коцкање наместо инвестирање, иако ти велиш "betting is investment not gambling" тоа ваљда важи за оние кои разбираат.

Али во секој случај фала за идеата, почнувам да разгледвам некој почетнички работи пред да пробам со вложување.

https://betting.betfair.com/ten-common-mistakes-made-by-traders-on-betfair.html

Во секој случај еднаш ќе пробам чисто да видам што ќе испадни, иако мислам дека да си добар во ова ти требаат повеќе години искуство.

За мене ова би било коцкање наместо инвестирање, иако ти велиш "betting is investment not gambling" тоа ваљда важи за оние кои разбираат.

Али во секој случај фала за идеата, почнувам да разгледвам некој почетнички работи пред да пробам со вложување.

https://betting.betfair.com/ten-common-mistakes-made-by-traders-on-betfair.html

Во секој случај еднаш ќе пробам чисто да видам што ќе испадни, иако мислам дека да си добар во ова ти требаат повеќе години искуство.

тоа "betting is investment not gambling" не е истото за кое ти го предложив, ова традинг е сосема друга работа, и јас во последно време тоа повеќе го работам него класичното кадење. И ова не е баш лесно, треба знаење пред све искуство, јас имав повеќе обиди, некогаш правев пари, некогаш губев, и сум се откажувал. Често правев анализи каде грешев и пред извесно време решив да пробам повторно и мислам дека сум на пат да профитирам константо. Во 80-90% од случаевите ги затворам со профит, многу ретко затворам со минус и понекогаш затворам без профит. Инаку еве како би изгледало едно успешно затворање . Ова ти пуштам од моменталната состојба од полуфиналниов меч од европсково Португалија и Велс.На сликата можеш да видиш дека без разлика кој ке победи јас ке имам профит од 10.77upload_2016-7-6_17-49-28.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom