Грижа за животни

• Креатор на темата Креатор на темата teenager123
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јуни 2016
Мислења
2
Поени од реакции
2
Сите кои што имаат миленичиња, се зафатени и им треба некој кој ќе се грижи привремено за нив нека ме контактираат преку оваа страна или да се јават на телефонскиот број.
Дневница: 100ден. :)

Сите кои што имаат миленичиња, се зафатени и им треба некој кој ќе се грижи привремено за нив нека ме контактираат преку оваа страна или да се јават на телефонскиот број.
Дневница: 100ден. :)
Браво мајсторе, така треба! (y)
Паметно.

Бар 500 наплаќај, за 100 ден не вреди ни тема да отвараш.

Pogolemi se sansite da se javat 5 dusi da platat po 100-ka nego eden za 500.

Pogolemi se sansite da se javat 5 dusi da platat po 100-ka nego eden za 500.
Да ама замисли ја услугата од 100 ден што нуди за твојот миленик. Ти го става у кафез и иде се части сладолед за сите пари. :icon_lol:

Вака за 500че бар звучи попрофесионално. Нели?

Да ама замисли ја услугата од 100 ден што нуди за твојот миленик. Ти го става у кафез и иде се части сладолед за сите пари. :icon_lol:

Вака за 500че бар звучи попрофесионално. Нели?
Ne. Toa zavise od coveko koj se grize za zivotnite.
Ako e stvarno ljubitel na zivotni ke se grize za niv i bez pari.
Ako ne e toa so go vikas ti ke go naprae i za 50 evrei.
A profesionalnosta po difolt e nehumana.

Прашај си некој што ти е во близина најдобро е пошто никој од подалеку нема да се нафати за 100денари.Ако треба да плаќа карта а за двата правца ако даде 70ден за 30 денари ќар ич нема ни да доаѓа.

Прашај си некој што ти е во близина најдобро е пошто никој од подалеку нема да се нафати за 100денари.Ако треба да плаќа карта а за двата правца ако даде 70ден за 30 денари ќар ич нема ни да доаѓа.
Талент :icon_lol:

Тој нуди услуги за 100 денари, а не обратно.
Значи ти одиш кај него, му даваш 100 денари и тој ти го чува кучето/мачето/желката.

Талент :icon_lol:

Тој нуди услуги за 100 денари, а не обратно.
Значи ти одиш кај него, му даваш 100 денари и тој ти го чува кучето/мачето/желката.

аааа хахахахахаха :pos:
па талент сум него што :D
обратно ко да сум читала:cool:
мозокот на пасење ми бил:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom