EURO 2016

• Креатор на темата Креатор на темата BabylonBloke
  • Време на започнување Време на започнување
Торцида во одбрана на учесниците на инцидентите во Франција.На нивната неофициална страница (каде ги најавуват овие акции) ја најавија и наредната која ќе била помасовна со Шпанија.

п.с. Дел од хрватските социолози, ги бранат на некој начин на дечките што учествуваа во оваа акција.

која дебилштина е ова со запленувањево знамиња и сликање превртени. браво бе, цареви, завршивте работа сега:pos: простаклук насекаде упм...

од каде ти е информаацијатаа, или сам констатираш?
Сам констатирав според сликите. Спореди ги знамињата од двете слики и исти се, башка на втората слика има превртена маица, значи паднала. Може сум грешка, али ова е моја логичка проценка.

Сам констатирав според сликите. Спореди ги знамињата од двете слики и исти се, башка на втората слика има превртена маица, значи паднала. Може сум грешка, али ова е моја логичка проценка.
Можеби е и точно, но да врати некој паднати знамиња неверувам

Можеби е и точно, но да врати некој паднати знамиња неверувам
Зашто чудно ? Типциве што ги запленија хрватските знамиња се сликале во сред град каде што имаш 10-20.000 и повеќе Хрвати. Ништо чудно некој да ги видел како го земаат или како се сликаат со превртени и да ги фатиле.Напротив ако е сликано некаде околу центар на град скроз сум сигурен дека некој ги видел.
Не би направиле ваква слика со тие 2 знамиња конкретно ако не е наменетa да биде доказ дека се вратени.

Види чудо, и македонец да слави за Албанија :)))))
mk zname.jpg

Зашто чудно ? Типциве што ги запленија хрватските знамиња се сликале во сред град каде што имаш 10-20.000 и повеќе Хрвати. Ништо чудно некој да ги видел како го земаат или како се сликаат со превртени и да ги фатиле.Напротив ако е сликано некаде околу центар на град скроз сум сигурен дека некој ги видел.
Не би направиле ваква слика со тие 2 знамиња конкретно ако не е наменетa да биде доказ дека се вратени.
Теории можеме да правиме колку сакаме, едноставно тешко се враќаат паднати знамиња, е сега се е можно, мада никој не гарантира дека се исти знамиња, имаш бела маица партизан, а типциве никој не носи бела маица, можеме да вергламе до сто и назад ако сакаме.

ФРОНТ 48 (Динамо Букурешт) со повеќе акции во Франција, при кој одземаа повеќе транспаренти (пред се на Англичани)
13501875_1792294664334389_3675354311684373000_n.jpg

Ирците си се забавуваат до максимум :pos:
Go home to your sexy wife's им пееа на Швеѓаните :pos:

Воѓата на Балистите, пиро на мечот Албанија -Романија
flakadan.PNG

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom