EП 2016 - Група А (Франција, Романија, Албанија, Швајцарија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Кажи ми дали сега ја заслужува толку? Ако е да (а, така е) тогаш тоа е фантастична проценка на Билич и Вест Хем, како и на поголемиот дел од членовите на форумов овде, кој пред 6 месеци тврдеа дека во Паје се крие фантастичен играч.
Јас пред 6 години тврдев па што? :D :icon_lol: Напнавте со Паје има да се курчам сега на секој пост[DOUBLEPOST=1465638743][/DOUBLEPOST]
Шо има врска?Како да сум прв што навива за голема репрезентација на големи натпреварувања. Ебати муабетот.
Не можи да те загрижува бе :pos:

Sommer; Lichtsteiner, Schär, Djourou, Rodriguez; Behrami, Dzemaili, Xhaka; Shaqiri, Seferovic, Mehmedi.

Попладнево на #EURO2016, албанските орли ќе се обидат да ги прелетаат стрмните швајцарски алпи кои за многу екипи беа несовладлива тврдина.

Последно уредено:
38b15b401f5eb5c956b07691b16b764b.jpg

Ленс е црвено-црн!

13422271_977531309012765_5557918876523996133_o.jpg

Составот на Албанија: Berisha, Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli, Kukeli, Abrashi, Xhaka, Roshi, Lenjani, Sadiku

Хакава за ваков старт црвен ќе пие у Англија.

Kaко заплива голманов без врска. Лош старт за Албанија.

Да не беше Алаба, Родригез ќе беше прва постава во Баерн одамна. Играчина.

И Хисај каква топка му пушти на Садику, браво (y)

Хисај игра многу добро, другиве вкочанети. Промашајот поготово, паднат беше речиси Зомер, можеше да ја поткопа

Хисај игра многу добро, другиве вкочанети. Промашајот поготово, паднат беше речиси Зомер, можеше да ја поткопа

Мора да игра, скаути на Баерн го пратат :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom