- Член од
- 1 јуни 2016
- Мислења
- 8
- Поени од реакции
- 1
Slobodna tema za gotvac , mi treba sostav , a neam vreme da smislam eden. Ako moze pomos fala odnapred 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nisho niso poveli i drug put!Slobodna tema za gotvac , mi treba sostav , a neam vreme da smislam eden. Ako moze pomos fala odnapred![]()
Idi setaj ziti se , pobarav pomos a ne nekoj da mi filozofiraНе си ти за готвач ако не напишеш сам состав.
Сериозно, ништо ли не те влече сам да смислиш состав да напишеш а сакаш да бидеш готвач?
Си се регистрирал на форумов за да бараш некој да ти напише состав. За времето кое си го потрошил за регистрација на форумот ти можеше веќе сам да напишеш состав.
Уште малку и доктори ќе бараат на форумов некој да им ги решава испитите.
Idi setaj ziti se , pobarav pomos a ne nekoj da mi filozofira
Zosto ?Супер што си побарал ама си го утнал и времето и местото![]()
Која е тамата и колкав треба да е составот?Zosto ?
2-3 strani , ima 3 temiКоја е тамата и колкав треба да е составот?
Измисли нешто па ти. Пиши го процесот на подготвување храна, од коа ќе влезеш во кујна до готов оброк. Дај им рецепт ако треба.2-3 strani , ima 3 temi
1.Social Bitovi Drami ( Megu 2te svetski vojni , Lence kumanovce , Pecalbari , Parite se otepuvacka)
2.Romanite od povojniot period ( Krpen Zivot , Pustina , Tvrdoglavi i razvoj)
3.Slobodna tema povrzana so strukata (GOTVAC)
FeelsBadMan :^(Измисли нешто па ти. Пиши го процесот на подготвување храна, од коа ќе влезеш во кујна до готов оброк. Дај им рецепт ако треба.
Само запази ја содржината, големината и структурата на текстот.
П.С.
Никој нема да го напише составот за тебе. <3
FeelsBadMan :^(
Ајде дај боже да те пушти сања2-3 strani , ima 3 temi
1.Social Bitovi Drami ( Megu 2te svetski vojni , Lence kumanovce , Pecalbari , Parite se otepuvacka)
2.Romanite od povojniot period ( Krpen Zivot , Pustina , Tvrdoglavi i razvoj)
3.Slobodna tema povrzana so strukata (GOTVAC)