Девојки, немате "муда" да го погледнете!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.322
Поени од реакции
34.744
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Coridors напиша:
Не е тоа работата да не се фалам ама имам многу опасна техника а и сто да праам кога некои свршуваат со самото тоа сто ме гледаат а плус имам опасна техника.:) Ко шо глеам одамна не си се провела добро.ПРИЗНАЈ!!! :) Ќе ти кажев една слатка тајна али сеа не ми е до такви како тебе а ни до секс

... А плус, има и опасна техника! :bilokojzbor::pos2::pos2::pos2:

Коридорс,дај барем стај слика на форум,ќе и направиш голема услуга на женската популација на форумов.
ch.gif

А бе, да го одбанираме ама да може само на оваа тема да лае, што викаш, може така?
Оти ја му опнав двонеделен за претерувањео?

Не за друго, досега не сум видел сексуална техника наречена влечење, освен на садо-мазо лезбо филмови каде две типки се корнат за коси пред да се испоразгризат и испоразлижат, ама и не е тоа некоја техника, но, сепак, ете го, кајганскиот ВЛЕКАЧ!

Одбанирај го одма.
Зошто по ѓаволите си го банирал?
Толку девојки ќе оставиш суви? :pos:

Сериозно, му го тргнав банот сега.

Мх мх мх, имавме 39 оргазми на форумов .. сега тип на кој ке свршаваме само од поглед:zlo: .. оу мај гад .. жени блазе нас :vozbud:

ОК, ќе тргаме сеир?
Уствари, нема шанси за сеир, бре, ова ни родена мајка не го трпи, ќе се подмочаат сите цури од страв да не им го лапне некоја предвреме, па да го тегне, влече, влече, дрпа, корне, а бе Влекач, ебач, тоа ти е, кога не сме е ебеле.

Слушај, а што со сите оние кои се на работа, а овој ако клапне слика, па ќе бидат испозибркани од работа кога ќе почнат да приофкуваат од свршој??
Да не не тужат после?

Garfield напиша:
ОК, ќе тргаме сеир?
Уствари, нема шанси за сеир, бре, ова ни родена мајка не го трпи, ќе се подмочаат сите цури од страв да не им го лапне некоја предвреме, па да го тегне, влече, влече, дрпа, корне, а бе Влекач, ебач, тоа ти е, кога не сме е ебеле.

Не, не, ке се стаиме во ред ... една по една сите ке го пробаме .. еве ти и Ејсид ако сакате бидите бодигардој на типот и пазете го редот :pos2:

Devilish Angel напиша:
Не, не, ке се стаиме во ред ... една по една сите ке го пробаме .. еве ти и Ејсид ако сакате бидите бодигардој на типот и пазете го редот :pos2:
Јас со врски,двапати по ред ќе го пробам.:vozbud:

Ајде сликаааа!!!

А вие почнете да делите бројчиња за да нема тепачки.

Скулгрл напиша:
Јас со врски,двапати по ред ќе го пробам.:vozbud:

Срцка .. чек пробај го еднаш ак го издржиш (нели од поглед ке свршаваме) од мене имаш еднаш гратис да го имаш :pos2:

Garfield напиша:
Ајде сликаааа!!!

А вие почнете да делите бројчиња за да нема тепачки.

Готово, Скул прва ке оди ... па јас после нејзе .. па по ред како што ќе се пријавуваат ... ак го издржит ќе си почекаме малку подолго ама битно да го пробаме :pos2: :vozbud:

а шо ако излезе некое типче!!!
или недајбоже ова е Тоше П.
или пак многу сонувам а?

А бе чекаме слика!!!!
Коридорс, аман, ќе почнат меѓусебно да се влечат.
Давај слика и тебе да те подзавлечат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom