Tonchie
BATTERY +
Не знам за тоа, ама знам дека ќе има тапкароши пред врата и на ФБ кои купиле карта па им испаднало нешто и не можат да отидат па ќе пробаат да ја шитнатdali ke ima karti na vrata

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам за тоа, ама знам дека ќе има тапкароши пред врата и на ФБ кои купиле карта па им испаднало нешто и не можат да отидат па ќе пробаат да ја шитнатdali ke ima karti na vrata
Тајмтејбл утреНе можам да најдам по интернетов, да не има некој информација за распоредот на изведувачите, кој во кое време ќе излези на сцена итн.?
Многу, на свадба сум вечер и планирав кај 10:30 да сум таму.Слушнав некое инфо демек вративе ќе ги затварале у 8, шо е глупо и нереално, ама ај пак да прашам, има некоја вистина у тоа ?
Абе моево инфо е од рекла-казала и многу нереално ми звучи, зошто немало журка кај шо затвараат врати у 8, ама викам ај ипак да прашам да не знае некој нешто поише.Многу, на свадба сум вечер и планирав кај 10:30 да сум таму.
Ако ги затворат пола пред стадион ќе останите, така да уживај, никогаш не затвориле така.Абе моево инфо е од рекла-казала и многу нереално ми звучи, зошто немало журка кај шо затвараат врати у 8, ама викам ај ипак да прашам да не знае некој нешто поише.
Абе знaм јa тoa, aмa кoлегиве ми пaничaтАко ги затворат пола пред стадион ќе останите, така да уживај, никогаш не затвориле така.![]()