David Guetta @ Filip Vtori 05.06.2016

• Креатор на темата Креатор на темата Bojan Van Buuren
  • Време на започнување Време на започнување
dali ke ima karti na vrata
Не знам за тоа, ама знам дека ќе има тапкароши пред врата и на ФБ кои купиле карта па им испаднало нешто и не можат да отидат па ќе пробаат да ја шитнат :)

Ќе може ли да се рипа од трибина на терен ??? :::

Не можам да најдам по интернетов, да не има некој информација за распоредот на изведувачите, кој во кое време ќе излези на сцена итн.?
Тајмтејбл утре
ОФИЦИЈАЛЕН LINE UP ЗА SKOPJE CALLING 2016:

- врати - 20:00
- Local DJ/ Bobi & Branchez- 20:30 - 21:20
- Kungs - 21:20 - 22:20
- Robin Schulz - 22:20 – 23:10
- David Guetta - 00:00
- Era Istrefi
- Local DJ/ Bobi & Branchez
*Организаторот го задржува правото за евентуална измена на line up-от

Бре. Се истепaвте зa тoa кoј е квaлитетен диџеј. Јaс ќе oдaм. Фaлa Бoгу некoј aсaлен и кaј нaс дa дoнесaт. Oвa не требa дa се прoпушти.

Луѓе тоа листот со баркодови треба да се замени за карти, знаете каде се прави тоа? Каде се подигаат картите?

Слушнав некое инфо демек вративе ќе ги затварале у 8, шо е глупо и нереално, ама ај пак да прашам, има некоја вистина у тоа ?

Продавам две карти за партер.

Слушнав некое инфо демек вративе ќе ги затварале у 8, шо е глупо и нереално, ама ај пак да прашам, има некоја вистина у тоа ?
Многу, на свадба сум вечер и планирав кај 10:30 да сум таму.

Многу, на свадба сум вечер и планирав кај 10:30 да сум таму.
Абе моево инфо е од рекла-казала и многу нереално ми звучи, зошто немало журка кај шо затвараат врати у 8, ама викам ај ипак да прашам да не знае некој нешто поише.

Абе моево инфо е од рекла-казала и многу нереално ми звучи, зошто немало журка кај шо затвараат врати у 8, ама викам ај ипак да прашам да не знае некој нешто поише.
Ако ги затворат пола пред стадион ќе останите, така да уживај, никогаш не затвориле така. :D

Ми остана уште една карта за продавање за партер, ако има заинтересиран во инбокс.

И јaс плaнирaм пoкaснo дa oдaм. Акo oтидaм уште вo oсум, ќе зaспијaм дoдекa дa пoчне.

Нема да ги затвараат вратите у 8, им пишал колегава на фб на авалон и му рекле дека нема да затвараат тогаш, така да бидете без гајле.

Извинете шо предизвикав немири :D

Имам две карти за западна вишок. Ако е заинтересиран некој, нека пише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom