Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Рандом најверојатно. :) Па има одлична бројка сега за сега. Ако одиме над 28 ќе може 3 лиги по 12 тима, по 3 ќе испаѓаат и таман брзо ќе се вртиме.. :D[DOUBLEPOST=1456963549][/DOUBLEPOST]
Пиши си 18. @VardarVoSrceto да се знае до кај сме. :D

И уште нешто, пишав да се пријавувате без екипи, ама заборавив да потенцирам дека ако сакате екипа кој не е на листата пишете ја, ќе ви биде одобрена ако не е појака од другите 25. :)
18. @VardarVoSrceto

Може Вест Хем?

Пс. Фенербахче мислам дека е вишок. Јебем ти турци досадни. Да бидам во затовор и да ми дадат избор да гледам турска лига или топ шоп. Топ шоп ќе изберам.

А да ставите помалку пари, макс 60 милиони? Не е реално вакви екипи да имаат повеќе од 60 милиони за трансфери.

Ајде се пријавувам и јас.
Искуство имам од xpert eleven од пред 10 години :D

22.@BilboBaggins

Тотенхем го откажувам, чим сметате дека е појак од другите :cool:, ќе си чекам рандом тим.

Пишете ми го Лацио за мене, ако можам да си одберам. :D

Како тргнавме ке има фул 2 лиги сигурно и третата ке се полни ... ОСТАВАЈТЕ РЕДЕН БРОЈ ПОКРАЈ ПРИЈАВАТА ДА СЕ ЗНАЕ КОЛКУ КЛУБОВИ КЕ СЕ ПОТРЕБНИ
Кој се откаже му маваме боксови

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

@VardarVoSrceto - Вест Хем може одма да ги одбереш, само потврди, за сигурно. :)

За Фенербахче, имаат добра екипа, затоа.. :)

Пишете ми го Лацио за мене, ако можам да си одберам. :D
Пишав дека кој не земал тим толку од изборот.. :D Ако ти дадам сеа на тебе, ќе треба на сите да им дозолам... а и појако е на рандом. :))

Хмм не може од телефон анкета да се стави, попладне ќе имаме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom