Што користите повеќе: Limewire или Torrent?

• Креатор на темата Креатор на темата marko91
  • Време на започнување Време на започнување
Lime wire za se sto mi treba baska i porki ima kolku sakas

За музика торент. Можеш да си симнеш цел албум наместо да се мачиш со limewire песна по песна.

За програми, филмови, и многу други работи дефинитинво торент.

Billa Bong напиша:

И јас utorrent закон никогаш не сум користел limewire:toe: за шо и да побарам до сега наоѓам торенти без проблем:boks:

и двете ги користам, но не за се' што ми треба, бидејќи кога спуштам, не спуштам со правата брзина, бидејќи зависи од Seed-ерот што upload има, па затоа си спуштам повеќе работи од на интернет, поточно rapidshare и сл. :)

Многу ретко Lime Wire последниве 2-3 месеци... само uTorrent

limewirw so torent probav nisto nejke da se downloadire.aj kazete kako imam u torent.kako da downloadiram treba li da se registriram nekadeili nekoja finta treba

utorrent BRISI JA ODMA ta programa NE CINI mnogu star izgled ne prelgelen ova ona ZEMI si bitcoment NAJ ZAKON TI E TOA a i pobrzo odi (barem taka mislam)

torrent и Imesh,лимето никогаш не проработе кај мене...

Limewire за песни,спотчиња, а utorrent го користам само за игри, а за филмови користам арес

a kako da slegnuvam so torenti
aj objasnete nikako ne moze, a imam i bit komet,i od koj strani da downloadiram i kako..plsssssssss

Јас за некоја песна користам LimeWire а за нешто поголемо торенти.... BitLord и Azureus..... Azureus е ногу добар.....Download ирајтего ногу добар е..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom