ALFA ROMEO 159 .2.4 D. 2006 - DA ili NE

Член од
23 декември 2015
Мислења
5
Поени од реакции
0
Планирам да купам автомобил алфа ромео 2.4 дизел, 2006 година, дајте мислење за автомобилот и ме интересира потрошна. Некои искуства со ваков автомобил. Поздрав

Планирам да купам автомобил алфа ромео 2.4 дизел, 2006 година, дајте мислење за автомобилот и ме интересира потрошна. Некои искуства со ваков автомобил. Поздрав
Alfa_Romeo_159_2.4_JTDm-7917-0-800.jpg

Зависи колку има поминато, како работи моторот, кој го возел, во каква состојба се другите делови. Каросериски добра е.

Јас да имам можност би ја земал. Го има најдобриот мотор кој троши некаде 9 /2 литра градска плус тоа делови има тука во мкд ќе најдеш како и да е. Деловите малку се поскапи но сепак возиш понова кола плус алфа ромео е, не е гољф. Издржлива кола со прекрасен ентериер и нормално јака линија. Кола за сите пари доколку имаш пари купи ја па ќе видиш дека нема да се каеш од неа ќе бидеш задоволен ако ја одржуваш ко што треба.

Сум имал многу автомобили ама летоска прв пат во животот купив алфа ромео 156ка и се заљубив во неа па освен алфа ромео веќе не купувам друг автомобил

За следен автомобил планирам алфа ромео 159 бензинец по можност 3.0 или 3.2 бидејќи бензинците повеќе ми лежат на душа

Тоа хди,јтд,тди ми доаѓа како на коњ да му викаш ди побрзо да трча

Еден мој другар замина во Бугарија по ваква алфа, и испадна дека колата влечи на едната страна. Највероватно била удрена од таа страна и тоа во подвозјето кое потешко се враќа во права положба

Не се сеќавам за детали, ама колата била сигурно удрена Муабетот ми е да се пази со вакви супер коли( за наши услови) со атрактивни цени

Загреан сум и јас па ги следам на огласи како одат цените (надувани) а за 5-5,5к евра колку што дава човекот може да се најде некое посочувано се разбира со кеш во рака и добро ценкање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom