Коцкање преку интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Spireski93
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 август 2015
Мислења
30
Поени од реакции
3
Здраво, дај ако има некој да знае нека каже...

1. Најдобра страна за уплакање спортска преку интернет.
2. Најдобра страна за покер преку интернет.
3. Најдобра страна за рулет преку интернет.

Ако има некој нешто пробано од ова горе нека пише... поз!

:oleee:

За 2 и 3 не ставај пари онлине верувај ми се е алгоритамски значи само играј си фреерол и ако успееш нешто да земеш кул ако не пак кул значи се е алгоритамски еднаш ќе добиеш 3 пати ќе изгубиш...

За 2 и 3 не ставај пари онлине верувај ми се е алгоритамски значи само играј си фреерол и ако успееш нешто да земеш кул ако не пак кул значи се е алгоритамски еднаш ќе добиеш 3 пати ќе изгубиш...

Кажи кај да играм фрирол, а да не е покерстарс и да можам да вадам пари преку картичка

И тие по казинава се алгоритамски наместени. Освен тие со крупие што се.

pinnacle sport za sport.

PokerStars za poker spored mene

Страната на Државна лотарија на РМ е доста добра за спортско обложување и играње рулет. Има и слот игри ама колку што сум играл се доста преварантски. Рулетот е доста добар, знае да изненади ама знае и да ти ги лапне парите. Anyway, кој сака да се коцка, клик тука!

Алгоритамски биле бе... :pos:

Страната на Државна лотарија на РМ е доста добра за спортско обложување и играње рулет. Има и слот игри ама колку што сум играл се доста преварантски. Рулетот е доста добар, знае да изненади ама знае и да ти ги лапне парите. Anyway, кој сака да се коцка, клик тука!
И мене ми се допаѓа рулетот, а слот игрите нееее :) дали и некој друг има играно на 2win.mk и како да ги подигнам парите од салдо на сметка да ми одат дали знае некој?

И мене ми се допаѓа рулетот, а слот игрите нееее :) дали и некој друг има играно на 2win.mk и како да ги подигнам парите од салдо на сметка да ми одат дали знае некој?

Ако се сеќавам добро кога јас направив акаунт требаше да внесам матичен број и број на трансакциска сметка од банка за подигање на пари. Кога ќе сакаш да подигнеш пари од акаунтот влези во Корисничко Мени - Плаќања - Исплати - Налог за исплата и ќе ти се појават две опции, едната е парите да ти бидат пратени на Виза картичка, а другата е на Трансакциска сметка. Кога ќе одбереш кој начин ти одговара внесуваш само колку сакаш да подигнеш и мислам дека е толку. После најверојатно се чека неколку дена да се комплетира трансакцијата и парите да ти се појават на картичката или сметката. И добро би било прво да си ги прочиташ правилата бидејќи пишуваше дека парите заработени од некои игри мора да бидат пријавени во УЈП за да платиш данок за нив. Ако заебеш нешто и не пријавиш може од УЈП да ти прават проблеми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom