Credit Card Reward Program?

Член од
27 август 2015
Мислења
73
Поени од реакции
22
Дали постои вакво нешто кај нас?
Правев муабет со колеги во Велика Британија и они ми кажуваа дека што повеќе трошеле на нивните картици тоа повеќе поени собирале кои после можеле да ги искористат за Летови на Lufthansa, Turkish и Emirates.

Дали е некој запознаен со вакво нешто?

Има да се соберат поени до бескрајни камати, кои што не можат да се отплатат.

Не сум слушнал за таква работа кај нас.
Пред некоја недела добив награда од Тутунска Банка ваучер 6000 денари во форма на дебитна картичка. Има список од продавници каде може да ги потрошиш парите.
Мој другар доби 60.000 денари награда од Комерцијална банка.
интересно е што и во двата случаи ниту јас ниту тој не сме учествувале специјaлно во некоја наградна игра. Само се јавуваат и викаат добивте награда. Баш фино:-)

Дали постои вакво нешто кај нас?
Правев муабет со колеги во Велика Британија и они ми кажуваа дека што повеќе трошеле на нивните картици тоа повеќе поени собирале кои после можеле да ги искористат за Летови на Lufthansa, Turkish и Emirates.

Дали е некој запознаен со вакво нешто?

Се работи за кобрендирани картички (Кобрендинг монокард, Виза, Мастер и Дајнерс). Има и кај нас такво нешто али не функционира како во УК, нормално, Тутунска банка ги нуди, Комерцијална и Стопанска исто како што кажа @moongoses во соработка со кобрендинг партнерите Зегин, Аџибадем, Веро, ФОН, СЦМ, Сојузот на здруженија на пензионери на РМ итн.

Не сум слушнал за таква работа кај нас.
Пред некоја недела добив награда од Тутунска Банка ваучер 6000 денари во форма на дебитна картичка. Има список од продавници каде може да ги потрошиш парите.
Мој другар доби 60.000 денари награда од Комерцијална банка.
интересно е што и во двата случаи ниту јас ниту тој не сме учествувале специјaлно во некоја наградна игра. Само се јавуваат и викаат добивте награда. Баш фино:)
Алал да ти е бее со здравје да ги трошиш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom