Приватни часови по музичко

• Креатор на темата Креатор на темата Јефто
  • Време на започнување Време на започнување

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Локација
Скопје, Македонија
Веб-сајт
www.twitter.com
Вака, една колешка ме праша, ама јас поим немав како да и` помогнам, освен преку тоа, овде да прашам.
Слушнала дека во Центар (Скопје) имало некаде приватни часови музичко (на некој инструмент), па сакам да прашам овде, да не имате некое инфо повеќе и вие, да ми дадете број од луѓе што држат, да не има некое школо што дава приватни часови и слично.
Фала однапред.

Вака, една колешка ме праша, ама јас поим немав како да и` помогнам, освен преку тоа, овде да прашам.
Слушнала дека во Центар (Скопје) имало некаде приватни часови музичко (на некој инструмент), па сакам да прашам овде, да не имате некое инфо повеќе и вие, да ми дадете број од луѓе што држат, да не има некое школо што дава приватни часови и слично.
Фала однапред.
Кажи што инструмент те интересира, и дали сакаш и солвеж.
Има повеќе такви во градов кој даваат часови. ( Во Ново маало, до црвен крст,да не мисли)

Има повеќе такви во градов кој даваат часови. ( Во Ново маало, до црвен крст,да не мисли)
Ај ќе ја прашам колешката, па ќе те контактирам и тебе :)

ја прашав денес, виолина сакала, знаеш нешто за такво?

Не. Ама лесно ќе се најде таму во холот на музичко стално ставаат такви огласи,
а и учениците да се прашаат сигурно знаат.

Не. Ама лесно ќе се најде таму во холот на музичко стално ставаат такви огласи,
а и учениците да се прашаат сигурно знаат.
Благодарам @Anco на помошта. :)

A da ne znae nekoj za sintisjzer kolku se dvizi cenata od cas ili mesec.?

Sent from my HTC Desire 300 using Tapatalk

Избришани се неколку мислења кои не беа со вкусна содржина. Во иднина ако можете помогнете или дајте некој совет. Недолични работи не.

Благодарам, :D

Јас ти најдов нешто еве линк од тука има исто така и бројче. Барав и некои други ама единствено ова го најдов само.

Јас ти најдов нешто еве линк од тука има исто така и бројче. Барав и некои други ама единствено ова го најдов само.
Благодарам, ќе го препратам кај колешката :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom