Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас,или тоа е причината?G e G o напиша:Многу ме нервираш.:salut:
Не ти во никој случај не ме нервирашСкулгрл напиша:Јас,или тоа е причината?
Ај да си кажам јас.Пред две години имав една кратка врска,која ја раскинав од проста причина што-многу трошев кредит!Типот беше опседнат со праќање пораки,и истрошив околу 1000 денари за две недели-сето тоа на пораки.На крај кога му кажав зошто сакам да раскинеме не можеше да поверува.
Најбизарна причина поради која сме сакале да раскинеме, или најбизарна причина поради која сме му раскинале, ама сме ја кажале причинава чисто колку да не стои само она “Не сакам веќе да се гледаме„?Скулгрл напиша:На сите барем еднаш ни има здосадено некоја врска,до таа мера што очајно сакаме да ја прекинеме.
Прашањето е едноставно-која е најбизарната причина поради која сте раскинале врска?
Епа тогаш фати си женска!RealGirL напиша:Нејќам веќе да имам дечко!:kesa:
PSYtisfaction напиша:Епа тогаш фати си женска!
Бети, аман бе... Причинава![]()
Да, ама да му кажеш такво нешто на дечко ти... Што знамRealGirL напиша:Сакам да бидам слободна..ако читаш меѓу редови!:smir:
PSYtisfaction напиша:Најбизарна причина поради која сме сакале да раскинеме, или најбизарна причина поради која сме му раскинале, ама сме ја кажале причинава чисто колку да не стои само она “Не сакам веќе да се гледаме„?![]()
Мислам дека е јасно.Не е интересно ако причината е ептен глупа,а ти само си ја мислела.Ме интересираат веќе применети „причини“,и нормално-на каква реакција сте наишле.Прашањето е едноставно-која е најбизарната причина поради која сте раскинале врска?
Ако (очајно) сакам да прекинам врска тогаш сигурно постои добра причина за тоа. Во таков случај, секогаш сум бил (и ќе останам) искрен и ќе ја соопштам вистинската причина. Нема потреба од бизарни изговори. :wink:Скулгрл напиша:На сите барем еднаш ни има здосадено некоја врска,до таа мера што очајно сакаме да ја прекинеме.
Прашањето е едноставно-која е најбизарната причина поради која сте раскинале врска?