Најбизарна причина за раскинување

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
На сите барем еднаш ни има здосадено некоја врска,до таа мера што очајно сакаме да ја прекинеме.
Прашањето е едноставно-која е најбизарната причина поради која сте раскинале врска?

G e G o напиша:
Многу ме нервираш.:salut:
Јас,или тоа е причината?:pos:

Ај да си кажам јас.Пред две години имав една кратка врска,која ја раскинав од проста причина што-многу трошев кредит!Типот беше опседнат со праќање пораки,и истрошив околу 1000 денари за две недели-сето тоа на пораки.На крај кога му кажав зошто сакам да раскинеме не можеше да поверува.

Скулгрл напиша:
Јас,или тоа е причината?:pos:

Ај да си кажам јас.Пред две години имав една кратка врска,која ја раскинав од проста причина што-многу трошев кредит!Типот беше опседнат со праќање пораки,и истрошив околу 1000 денари за две недели-сето тоа на пораки.На крај кога му кажав зошто сакам да раскинеме не можеше да поверува.
Не ти во никој случај не ме нервираш
одев со неа 2 недели и ептем беше мирна,повлечена,уста не отвараше цело време.Седевме со друштво и муабети, заебанци таа стоеше ко биста.лична беше за лична ама многу ме нервраше и то беше причината (најбизарна)

" Жалам, ама стварно не можам да ги поднесам луѓето кои работат во твојата работна организација." :toe:

heh najbizarana.........mnogu ima koj jas gi kfalificiram kako bizarni, ama poslednite 2 pati sho ja upotrebiv za da ne navredam nikogo i za da ne im stvoram nekoj komplex na dvajcata tipci, bese slednava : " ZNAES NESO NE SUM OK, SE ME NERVIRA, SE MI SMETA, NEMOJ DA MISLIS DEKA E DO TEBE DO MENE E OSTAVI ME DA SE SREDAM ZNAES NESAKAM I TEBE DA TE VLECAM NADOLU" i imas muabet : ama jas sakam da sum so tebe sakam da ti pomognam na sto jas odgorvaram " AMA JAS NESAKAM NIKOJ OKOLU SEBE SVAKAS??? IMAM NEKOJ PROBLEM SAMA SO SEBE, IZVINI ZA SE"

e sea nekoj ke rece kucka, pa moze i sum kucka ama nemozam da trpam nekoj da mi se ligavi do toj stepen a nemas za sto da mu zameris i da mu reces eve zaradi ova ne sme zaedno, a tebe vnatre ti vrie ti ide da eksplodiras dodeka on se ligavi............uf nedaj gospode pak takvo nesto da treba da doziveam

Najbizarna:

- sakas pacha?
Ne, ne jadam pacha!
- E pa nema sto jas i ti ponatamu da se gledame!

Ima li pobizarno od ova?

Скулгрл напиша:
На сите барем еднаш ни има здосадено некоја врска,до таа мера што очајно сакаме да ја прекинеме.
Прашањето е едноставно-која е најбизарната причина поради која сте раскинале врска?
Најбизарна причина поради која сме сакале да раскинеме, или најбизарна причина поради која сме му раскинале, ама сме ја кажале причинава чисто колку да не стои само она “Не сакам веќе да се гледаме„?:)

Нејќам веќе да имам дечко!:kesa:

PSYtisfaction напиша:
Епа тогаш фати си женска! :)

Бети, аман бе... Причинава:)

Сакам да бидам слободна..ако читаш меѓу редови!:smir:

RealGirL напиша:
Сакам да бидам слободна..ако читаш меѓу редови!:smir:
Да, ама да му кажеш такво нешто на дечко ти... Што знам:)

PSYtisfaction напиша:
Најбизарна причина поради која сме сакале да раскинеме, или најбизарна причина поради која сме му раскинале, ама сме ја кажале причинава чисто колку да не стои само она “Не сакам веќе да се гледаме„?:)
Мислам дека е јасно.Не е интересно ако причината е ептен глупа,а ти само си ја мислела.Ме интересираат веќе применети „причини“,и нормално-на каква реакција сте наишле.:)

Скулгрл напиша:
Ако (очајно) сакам да прекинам врска тогаш сигурно постои добра причина за тоа. Во таков случај, секогаш сум бил (и ќе останам) искрен и ќе ја соопштам вистинската причина. Нема потреба од бизарни изговори. :wink:

Ама, ќе го имам во предвид тоа со пачата. Може да се најде некогаш. :pos:

" Ми почнува школската година, ќе треба да учам и нема да можеме да се гледаме " :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom