airbnb.com Страница за резервирање на сместување

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 ноември 2011
Мислења
314
Поени од реакции
30
Дали имате искуство со оваа страна за резервирање бидеќи во светов стана многу популарна, колку што знам започнала како Kickstarter проект а подоцна има голема популарност, се работи за страница каде секој може да ја понуди соба доколку има повеќе и со тоа понуди пониска цена. Линк до страната www.airbnb.com

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Дали имате искуство со оваа страна за резервирање бидеќи во светов стана многу популарна, колку што знам започнала како Kickstarter проект а подоцна има голема популарност, се работи за страница каде секој може да ја понуди соба доколку има повеќе и со тоа понуди пониска цена. Линк до страната www.airbnb.com

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ja koristev za posledniot moj odmor. Iznajmiv lux apratman na plaza (ista cena so hotel) i se bese vo najdobar red. Izadavacot na soba mora da prilozi i dokaze(so validni dokumenti) koj e, sto e, i deka e sopstvenik na stanot,kuka etc...! Toj sto renta koga se zaclenuva pozelno e da prilozi validen dokument (licna karta,posos ,etc).Uplatenite sredstva sajtot gi pusta kaj izdavacot posle 72 casa od checking time. Toa znaci deka iznajmuvacot ima pravo da prijavi nepravlinosti vo prvite 3 dena.I dvete strani imaat pravo na reviews i kako gostin i kako izdavac.

И јас мислев летово да одам преку нив ама некако ми беше чудно за патување и сепак одлучив следната година само планирам за брзо да резервирам пошто е мнгоу поевтино сега.

Иам резервирано 2 пати.Ми ја препорача страната другар,кој беше едно 6-7 пати преку ова.

Иначе,секогаш гледај ги ревјуата доле што се и внимавај колку ѕвездички има.Најлесно така можеш да заклучиш дали станува збора за добра и посигурна зделка.

Планирам наредниот одмор да пробам преку странава да резервирам ако ми изгледаат понудите поповолни од на пример booking, а од тоа што скоро го гледав, поповолни беа.

Имам резервирано супер е.За парите што имав стан, постоеја некои мизерни хостели кај спиеш со 10 луѓе.Само читај ривјуа и ок е

Заинтересирана сум да издавам сопствен простор преку овој сервис (или преку некој друг пр. Tripadvisor, rooomorama holiday lettings).Дали некој издава стан преку airbnb сервисот и на кој начин може да ти платат. Би ви била благодарана ако има некој да сподели искуство.

Заинтересирана сум да издавам сопствен простор преку овој сервис (или преку некој друг пр. Tripadvisor, rooomorama holiday lettings).Дали некој издава стан преку airbnb сервисот и на кој начин може да ти платат. Би ви била благодарана ако има некој да сподели искуство.
https://www.airbnb.com/info/host

Парите секогаш ги добиваш на сметка во банка. Се друго ти е објаснето на страницата

Планирам наредниот одмор да пробам преку странава да резервирам ако ми изгледаат понудите поповолни од на пример booking, а од тоа што скоро го гледав, поповолни беа.
Имаш да споделиш искуство?

Дали има некој што издава свој простор, да го прашам за повеќе информации :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom