Њу Ејџ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата whatever1
  • Време на започнување Време на започнување
W

whatever1

Гостин
Случајно да не му текнуваат на некој чаевите што ги има во џу ејџ во скопје и дали е сега отворено? (знам дека се многу ама сепак xd)

New Age зад вулкан тaа шупата?
Или сум ги смешал ја нешо брзините? :)

Последно уредено:
Мислам дека само еден Ну Ејџ беше :D ...
Нема друг колку што знам јас :D

Ми дојде познато името од некаде, па викам да прашам дали беше тоа тоа :) Шо ми се нафрливте :D
Па има едно 10 години последен пат како иам отидено таму. Наргиле 200 денара 6 души го чуревме. Од чаеви не ми текнува шо имаше.

Си бил таму ? :D

Аха. Али мислам дека више не работи или и да работи под друго име е и е сега некој ресторан или слично, знам имаше голема летна тераса, а внатре у турски стил им беше уредено :D Интересен амбиент онака, само музиката им беше помалку приспивна :D

едит: Сега прогуглав, изгледа уште работи :vozbud:

Последно уредено:
Не знам дали сменија имиња, или се поделија, ама мислам дека една од тие делби си го задржа името Њу Ејџ, другиве не знам каде се стационирани. Инаку и јас не знаев дека се уште работи, и јас на времето идев таму :D.

Инаку за чаеви имаше јаки избори.

И се извинувам за оффтопик, ова ќе ми е последно :D

Се уште работи, јaс бев тaму пред некoи две недели. А зa чaеви, не знaм кoи тoчнo ги имa, имaм прoбaнo сaмo леден чaј oд (aкo не се лaжaм) кaмилицa.

Чаеви има ногу интересни под назив Yoga Tea или слично. Провери у Биокулт, чаевите се стварно ногу добри, повеке врсти ги има, сите се комбинација со ногу индиски билки и зачини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom