Барам мислење за автомобил

• Креатор на темата Креатор на темата anonimniot
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 септември 2015
Мислења
1
Поени од реакции
0
Па сакам да купам половен фиат мултипла. Измеѓу возачкото и совозачкото седиште има уште едно и назад има три седишта. Ми се допаѓа затоа што сме 6 члено семејство, а има 6 седишта и има доста добри карактеристики. Потребен ми е багажник а фиатов има солиден багажник. Некој со ваков автомобил да ме советува. Може и предлог да ми дадите за друг модел бар со 6 седишта и солиден багажник.

Последно уредено:
Не ме сваќај погрешно, но со повекето луѓе што сум разговарал ми кажале дека Фиат е исто што и Застава и за квалитет и за се останато. Мислам дека моделите на Фолцваген како што е Шаран и на Рено го заборавив името... Би биле подобар избор е сега гледај да можеш да ги извагаш работите околу изборот според цена и квалитет.

Ако возиш 6 души, поготово ако станува збор за фамилија, не е баш паметно двајца да седат на само неколку сантметри од задниот прозорец што при евентуален удар од некој несовесен возач, може многу скапо да чини.
Јас би те советувал да си земеш мало комбе, имаш и багаж и комфорт.
istanbul-airport-transfer-shuttle-service-mercedes.jpg

Убав изглед и автомобил кој се издвојува од останатите и јас би го избрал, за делови за мотор не би имал проблеми, но би имал доколку ти се јави потреба за каросеријата, но доколку си добар и внимателен возач не би требало да стравуваш ;)

Доколку не си 100% одлучен би било добро да ги погледнеш:1.opel zafira, 2.volkswagen sharan, 3.ford galaxy ili ford c-max, 4.citroen xsara picasso, 5.renault scenic, 6.mazda 5, 6.kia carnival / hyundai matrix

Убав изглед и автомобил кој се издвојува од останатите и јас би го избрал, за делови за мотор не би имал проблеми, но би имал доколку ти се јави потреба за каросеријата, но доколку си добар и внимателен возач не би требало да стравуваш ;)

Доколку не си 100% одлучен би било добро да ги погледнеш:1.opel zafira, 2.volkswagen sharan, 3.ford galaxy ili ford c-max, 4.citroen xsara picasso, 5.renault scenic, 6.mazda 5, 6.kia carnival / hyundai matrix
Се' - се' ама убав изглед? :eek: Ај да речеше практична, издржлива (што не оди во иста реченица со Фиат), да речеше ефтина за одржување ама - убав изглед-? :eek:
fiat-multipla-07.jpg

Рангиран на второ место по грдотија. Не се случило да ја видам колава и да не си помислам „Што по ѓаволите мислеле кога ја дизајнирале?“ :eek:
Се' друго е подобар избор од оваа грдосија, а има доста други модели што се и поквалитетни и подобро изгледаат.

Се' - се' ама убав изглед? :eek: Ај да речеше практична, издржлива (што не оди во иста реченица со Фиат), да речеше ефтина за одржување ама - убав изглед-? :eek:
fiat-multipla-07.jpg

Рангиран на второ место по грдотија. Не се случило да ја видам колава и да не си помислам „Што по ѓаволите мислеле кога ја дизајнирале?“ :eek:
Се' друго е подобар избор од оваа грдосија, а има доста други модели што се и поквалитетни и подобро изгледаат.

Нема наведено година, но втората генерација е убава барем за мене
Fiat_Multipla_021_zpspb3e1daf.jpg

а првата е за мене интересна и се издвојува од сите останати коли, сега на некој дали му се допаѓа или не е негов проблем попрво таа би ја возел одколку голф.
И заборавив да ја додадам Skoda Roomster во листата.
db73ee34-c9f1-4da3-898e-a479768f3f96_zpsll4axqmo.jpg

Па сакам да купам половен фиат мултипла. Измеѓу возачкото и совозачкото седиште има уште едно и назад има три седишта. Ми се допаѓа затоа што сме 6 члено семејство, а има 6 седишта и има доста добри карактеристики. Потребен ми е багажник а фиатов има солиден багажник. Некој со ваков автомобил да ме советува. Може и предлог да ми дадите за друг модел бар со 6 седишта и солиден багажник.

Можам совет само да ти дадам за моторот...ЈТД нема смрт..Другото како ќе ти даде Господ така.[DOUBLEPOST=1442963043][/DOUBLEPOST]
fiat-multipla-07.jpg

Човекот убаво ти нагласи дека има шест члено семејство,дека највеќе мерак му прави тоа што има 6 седишта,и ГОЛЕМ багажен простор..Ти го дрвиш со рангирања,со дизајнери,со гомна со глупости..Прочитај уште еднаш што пишал човекот.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom