Пури,цигарилоси..

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Здраво дечки! Не знаев каде да ја турам темава модераторите нека си го напраат нивното :D.
Дали знае некој што има купувано цигарилоси со ароми каде може да се најдат за разумна цена? Вакви скроз исти најдов на бензинска на Окта ама тешки лудаци не продаваат цело паковање него на парче и тоа 55 денари од парче...У грицја овие истите се за 1 до 1.80 зависи од каде на Freeshop и до 14 евра за цела штека од 20 комада!

Arnold_Andre_Handelsgold_Vanilla_Flavoured_Cigarillos_German_Cigars_Pack_of_5.jpg

Овие цигарилоси дали се зависни, штетни и исти како цигарите или пак се различни?

Овие цигарилоси дали се зависни, штетни и исти како цигарите или пак се различни?
Па види ја не пушам цигари пошто ми сметаат али овие се користат за пафкање просто речено за да ја осетиш аромата на тутунот пример ванила чоколадо...Имам пробано и сум немал никаков проблем со оглед на тоа што се работи за цигара со понизок квалитет е сеа најбитното е што на бензинските шиткаат само по парче и тоа за мн солена цена...

Здраво дечки! Не знаев каде да ја турам темава модераторите нека си го напраат нивното :D.
Дали знае некој што има купувано цигарилоси со ароми каде може да се најдат за разумна цена? Вакви скроз исти најдов на бензинска на Окта ама тешки лудаци не продаваат цело паковање него на парче и тоа 55 денари од парче...У грицја овие истите се за 1 до 1.80 зависи од каде на Freeshop и до 14 евра за цела штека од 20 комада!

Arnold_Andre_Handelsgold_Vanilla_Flavoured_Cigarillos_German_Cigars_Pack_of_5.jpg
во Бугарија чинат 2-2.50 евра -Јас пушам од овие
product_9b6a289d6b0fd0723089f060.jpg

исто така многу ароматични и убави или овие
170-500x500.jpg

од Доминиканска - 1 евро за број

Последно уредено:
во Бугарија чинат 2-2.50 евра -Јас пушам од овие
product_9b6a289d6b0fd0723089f060.jpg

исто така многу ароматични и убави или овие
170-500x500.jpg

од Доминиканска - 1 евро за број
Drugar od kaj gi kupuvas ima tuka negde za normalna cena osven u bg?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom