Јелена Карлеуша

• Креатор на темата Креатор на темата пм=MGLpM
  • Време на започнување Време на започнување
Ниту една. Не размислувам на тој начин. Плус, јас разговарав за квалитетен стил на музика, стил. Затоа понижување ми е кога лица (пеачи) со толку низок капацитет на музички вредности да ми се репер.
се гледа дека си стар чоек,на концертите на Карлеуша одат младите да се издуваат,изнаурлаат и да им порасне тестостеронот,да пробаш можеби ќе ти се допадне :icon_lol:

се гледа дека си стар чоек,на концертите на Карлеуша одат младите да се издуваат,изнаурлаат и да им порасне тестостеронот,да пробаш можеби ќе ти се допадне :icon_lol:
Па 45 години. А истото го мислев и пред 30+ години кога се појавија Шабани и слични. Кога почнаа да завиваат место да пеат.
А за опнување има мноооооогу опции, не мора да е Карлеуша или други певаљки.

Жити се дали се палат на силикони? Т.е на вештачко нешто? Стварно не ги разбирам тинејџериве... :D

А ти, кого би опнал... Марија Шерифович или Калиопи?

:cujte:Ајде бујрум во СР во петок на санкање малце .. :icon_lol::icon_lol:
12974343_10154047212634043_2480175028815995397_n.jpg

:shok2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom