MAHINDRA GOA TURBO 2.5 мислење, потрошувачка?

• Креатор на темата Креатор на темата anid7
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 јули 2015
Мислења
3
Поени од реакции
0
Сакаме фамилијарно да го земеме џипов Mahindra Goa Turbo 2.5 2008
Поволна цена ни даваат, малце км поминати...
Дали има некој искуство со овој џип да ми кажете мислење и дали би ми понудиле некој друг џип поекономичен пример?
Фала :)

економичен џип? :confused:
зарем постои такво нешто?

ако сакаш да се возиш економично не купувај џип

Махиндрата убаво изгледа, но еднаш и јас се распрашував за тоа што кола е, зошто обично ги продаваат по 5.000 и нешто евра, а имаат изминато 55.000 - 75.000 километри, што е за чудење. Но наидов на коментари од луѓе кои кажуваат дека колата е срање. А дали е тоа вистина, незнам.

:)

Махиндра бе. Кај ќе најдеш делови за ова возило послем.

Дали некој има лично искуство со овој џип или бидејќи е направен во Индија па затоа е ѓубре?
Јас одам за Индија веќе три години по ред и тоа баш на Гоа доста ги возат и сите ги фалат барем Индиците :P
Имам другар има Махиндраво Скопје некои 6 години и има сменето само чаури и нормално уље и филтери.
А за делови во овластен сервис нема? :)
Фала однапред на сите за коментарите

Последно уредено:
Кај нас во Кичево ваков џип има комуналното претпријатие. Ако не се брзаш деновиве кога ќе ги најдам некои од вработените ќе ги прашам

Не се брзам воопшто, дури ќе ти бидам многу благодарна за било какво искуство ако ми пренесеш.
(y)

Подалеку од таа циганска недоумица. Ај да речеш на пример Hindustan Motors Ambasador да земеш ќе му се изнавозиш. Е да економичен џип не постои. Подобро земи Daihatsu или Toyota. Ке му се изнавозиш. Батали циганската недоделкана скаламерија. Знам за едни машини kirloskar божем со мотор на perkins а беа срање. Едвај ги расходоваа. Вакви џипови сум видел
Само на Малта (сметај циганска земја ко индија во срцето на европа). Досега никој не се пофалил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom