Tchaikovsky conservatory-Москва

• Креатор на темата Креатор на темата flexi32
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 мај 2015
Мислења
2
Поени од реакции
0
Локација
Prilep
Матурант сум годинава и веќе се решив да одам продолжам со музика.Ако има некој на форумов да ме посоветува да ми кажи како е што треба за таму .. Мислам дека изборов е добар ако има некој подобар нека предложи :D

фала Ногу :))

Матурант сум годинава и веќе се решив да одам продолжам со музика.Ако има некој на форумов да ме посоветува да ми кажи како е што треба за таму .. Мислам дека изборов е добар ако има некој подобар нека предложи :D

Што инструмент бараташ?
Колку време посветуваш на вежбање?

Се си има убаво објаснето плус тоа што те праша @Saladin. Aко нешто не ти е јасно јави се во Руска амбасада или на foreign@mosconsv.ru и крај на причата. Тука додека се објасните ке завршат уписите и онака се веќе почнати а како што гледам искрено доста документи ти требаат.

п.с. Велиш дека си матурант и дека си решил да одиш продолжиш?!?! со музика. Изборот ти бил добар ама ако знаеме подобар да предложиме :) Не е никаков проблем ако имаш добар буџет 15-20k$ по година, бујрум, ногу малку тоа ти е.

Royal College of Music London
The Julliard School New York
Le Conservatoire de Paris....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom