Kobe Bryant полиглота!

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Слушнете што вика Коби после првото слободно фрлање:zver:
Второто му е изгледа Hijo de puta (кучкин син, на шпански)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=WOjKjlXwLAE[/media]

Бравос за него, 82 поени во НБА.
Се сеќавам на овој натревавар, не дека го гледав, ретко гледам НБА, но коментираа другариве мои.
Сепак Коби не е еден од оние кои ми оставиле посебен впечаток, повеќе го почитувам Леброн затоа што сам успева да го крене Кливрент до самиот врв, додека Коби игра како поединец
(МОЕ МИСЛЕЊЕ)

SANCTIMONIOUS напиша:
Бравос за него, 82 поени во НБА.
Се сеќавам на овој натревавар, не дека го гледав, ретко гледам НБА, но коментираа другариве мои.
Сепак Коби не е еден од оние кои ми оставиле посебен впечаток, повеќе го почитувам Леброн затоа што сам успева да го крене Кливрент до самиот врв, додека Коби игра како поединец
(МОЕ МИСЛЕЊЕ)

Пушти тон погласно и слушај точно што вика после првото слободно фрлање! :)

Или јас сум глув или ништо не вика...тоа шпанското се слуша ама ништо „балканско”...

Хаха...му вика на Радмановиќ ПУШИ КУРАЦ! Пушти уште еднаш :)

devider_hor.gif

Kobi uči srpski
19.02.07. 22:15
"Pričaj srpski da te ceo svet razume" jedna je od omiljenih izreka u našem narodu. Da se na nju "primio" i Kobi Brajant postalo je jasno posle snimka njegovog izvođenja slobodnih bacanja.

Pošto je pogodio prvo, primao je čestitke od svojih saigrača među kojima je bio i Vlada Radmanović, a MVP ovogodišnje All-Star utakmice mu je uzvratio jednom od najpopularnijih psovki u našem jeziku.

Od ranije je poznato da je Brajant dobar deo svog detinjstva proveo u Italiji i da perfektno priča italijanski jezik, a sada vidimo i da dobro napreduje u osnovama srpskog.

Превземено од Спортска Централа

Gravity Grave напиша:
Хаха...му вика на Радмановиќ ПУШИ КУРАЦ! Пушти уште еднаш :)
Да да, прво вика пуши курац, па после тоа шпанското... Ненормален... Е ако му е, на 81 поен, нека си глеа дома пред децата како на балкански додека праи рекорд пцуе сочно на повеќе јазици :pos:

Абе дан го учел Дивац дур беше во ЛА Лејкерс?

Дивац патеше од болки во грбот цела сезона, така да може и да пцуел, но сигурно не напушавал никого. Со Радмановиќ се генерацијски многу поблиско отколку со Дивац, така да кучето Владимир ке е "кривец" за ова:)

Ама пази, со каква насмевка пцујат, а судииве пошо не разбирет, си мислет овај сам си зборвит :pos:

Замислете што ке биде ако е некој NBA ЅВЕЗДА ама македонец?!?!

Ке се скапа од пцуење, никој нема да го разбере, ке го даваат тоа у пренос, а ние тука од дома ќе се газиме од смеење :):):)

Иначе АЛАЛ ДА МУ Е НА KOBE!!! ЅВЕР е нема што да се коментира тука!
Браво!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom