Завеси

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Локација
Скопје,2014-та
Сакам за дома да земам некоја завеса за у собата,али врска немам каква.Дали класична на корниз,или вариолајт,роло или пак венецијанер.Моментално сум у мисла да земам вариолајт,ама незнам дали од горе до доле од еден крај до друг,или само кај што е прозорот да се покрие.Мислење?:)

Вариолајтот личат премногу канцелариски, додека пак венецијанерите се убави, но не даваат чувство на топлина и многу се нежни....., ако ги затегнеш малку незгодно (што сигурно некад ќе се деси) отидоа.

Јас би избрал најобична завеса или роло, но ако е роло да биде нешто попроѕирно и по можност на преклоп:)

3_copy2.jpg

Сакам за дома да земам некоја завеса за у собата,али врска немам каква.Дали класична на корниз,или вариолајт,роло или пак венецијанер.Моментално сум у мисла да земам вариолајт,ама незнам дали од горе до доле од еден крај до друг,или само кај што е прозорот да се покрие.Мислење?:)
Имам вариолајт по дома, на балконските врати и прозорците, значит не од вкрај в крај зш изледат ептен скапано, туку колку шо си е прозорецот со плус некој сантим од сите страни, така ми ги наместија луѓето и си дојдоја супер. Е сега зависит шо бараш и колку си расположен да трошиш. Имаш еден куп видој на дизајни, ткаенини, димензии, материјали, различни карактеристики колку да пропуштаат светлина шо како, антибактериски, антиалергиски, антистатични... Мене ме фатија по нецели 50евра квадрат, односно 3 000 денари. Ги користам сите активно веќе 2 години и немет никаква мана, бојата си е супер, јажињата се супер, испрани се неколку пати, механизмот си е во одчична состојба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom