Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најефтино да го напрвиш ТДИ така што ќе го шитнеш тој што го имаш и да си купиш друг. Евентуално можеш и четворка...Дали е подобро да го оставам голфот 3 1.9д или да го направам да е тди
и колку од прилика би ме чинело да се направи ТДИ
Дали е подобро да го оставам голфот 3 1.9д или да го направам да е тди
и колку од прилика би ме чинело да се направи ТДИ
hahahah ne be samo sto go zemav pocetnik su ama nekako slab mi za 4 treba da zimam so 2 vrati za da vozam kolko mi e dozvoleno Kw[DOUBLEPOST=1431950966][/DOUBLEPOST]Најефтино да го напрвиш ТДИ така што ќе го шитнеш тој што го имаш и да си купиш друг. Евентуално можеш и четворка...
hahah od kaj ti tolku pamet brat da ne go kupuvas nekadeНајефтино, да си земеш 2 букви од еуростил или било каде Т и И и од 1.9Д кје биде 1.9 ТДИ.
100 денари само...
hahahah ne be samo sto go zemav pocetnik su ama nekako slab mi za 4 treba da zimam so 2 vrati za da vozam kolko mi e dozvoleno Kw[DOUBLEPOST=1431950966][/DOUBLEPOST]
hahah od kaj ti tolku pamet brat da ne go kupuvas nekade
Има Голф 5-ка со 101 коњ,значи можеш и Голф 5 да возиш..
и ја можам мерцедес С63 амг да возам но немам пари да го купам
pameten so 90 konja se so 3 vratiКолку што го разбрав,неможел Голф 4 да вози,зошто биле над 100 коња колку што може да вози возач почетник како него..А има и Голф 4 со 90 коња..Тоа ми беше муабетот.
pameten so 90 konja se so 3 vrati
Ах то не знаев со кубикажата.Не може да вози 90 коња зошто ја надминува дозволената кубикажа за возач почетник.
Не може да вози 90 коња зошто ја надминува дозволената кубикажа за возач почетник.
75 kw = 100 и нешто ситно ks. 1 kw има 1.34 кс , ако се сеќавам добро, возач почетник не смее да вози возило со поголема зафатнина од 1500 кубика. ( Пред 3 години беше вака, може сега да го тргнале ова со кубикажата) Голфот со 90 коња е 1.9, затоа реков ја надминува кубикажата.Не ја надминува кубикажата,туку коњажата..Од 75 kw не смее да биде појако возилото.