Надоградување на Голф 3

• Креатор на темата Креатор на темата Yakavetta
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 мај 2015
Мислења
4
Поени од реакции
0
Дали е подобро да го оставам голфот 3 1.9д или да го направам да е тди
и колку од прилика би ме чинело да се направи ТДИ

Најефтино да го напрвиш ТДИ така што ќе го шитнеш тој што го имаш и да си купиш друг. Евентуално можеш и четворка...

Најефтино, да си земеш 2 букви од еуростил или било каде Т и И и од 1.9Д кје биде 1.9 ТДИ.
100 денари само...

Најефтино да го напрвиш ТДИ така што ќе го шитнеш тој што го имаш и да си купиш друг. Евентуално можеш и четворка...
hahahah ne be samo sto go zemav pocetnik su ama nekako slab mi za 4 treba da zimam so 2 vrati za da vozam kolko mi e dozvoleno Kw[DOUBLEPOST=1431950966][/DOUBLEPOST]
Најефтино, да си земеш 2 букви од еуростил или било каде Т и И и од 1.9Д кје биде 1.9 ТДИ.
100 денари само...
hahah od kaj ti tolku pamet brat da ne go kupuvas nekade

hahahah ne be samo sto go zemav pocetnik su ama nekako slab mi za 4 treba da zimam so 2 vrati za da vozam kolko mi e dozvoleno Kw[DOUBLEPOST=1431950966][/DOUBLEPOST]
hahah od kaj ti tolku pamet brat da ne go kupuvas nekade

Има Голф 5-ка со 101 коњ,значи можеш и Голф 5 да возиш..

и ја можам мерцедес С63 амг да возам но немам пари да го купам

Колку што го разбрав,неможел Голф 4 да вози,зошто биле над 100 коња колку што може да вози возач почетник како него..А има и Голф 4 со 90 коња..Тоа ми беше муабетот.

Колку што го разбрав,неможел Голф 4 да вози,зошто биле над 100 коња колку што може да вози возач почетник како него..А има и Голф 4 со 90 коња..Тоа ми беше муабетот.
pameten so 90 konja se so 3 vrati

Не може да вози 90 коња зошто ја надминува дозволената кубикажа за возач почетник.

Не може да вози 90 коња зошто ја надминува дозволената кубикажа за возач почетник.

Не ја надминува кубикажата,туку коњажата..Од 75 kw не смее да биде појако возилото.

Не ја надминува кубикажата,туку коњажата..Од 75 kw не смее да биде појако возилото.
75 kw = 100 и нешто ситно ks. 1 kw има 1.34 кс , ако се сеќавам добро, возач почетник не смее да вози возило со поголема зафатнина од 1500 кубика. ( Пред 3 години беше вака, може сега да го тргнале ова со кубикажата) Голфот со 90 коња е 1.9, затоа реков ја надминува кубикажата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom