гимназија мирче ацев прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата asdshbh
  • Време на започнување Време на започнување

дали ќе згрешам ако се запишам во гимназија мирче ацев прилеп

• нема да згрешиш

Гласови: 5 23,8%
  • ќе згрешиш

Гласови: 16 76,2%

• Вкупно гласачи
    21
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 април 2015
Мислења
122
Поени од реакции
9
Планирам да се запишам тука па нешто плус за професорите ама можеби че се запишам медицинско битола

Планирам да се запишам тука па нешто плус за професорите ама можеби че се запишам медицинско битола
Средно ти е јак к... :D

Факултет ти е јак к... исто :D

Инаку јас учев во гимнзијата. Сосема ок е. Образование ко образование, професори ко професори, ги имаш и искулирани, ги имаш и напнати во нервите, ама се преживува.

A шо медицинско во Прилеп не ти се бендисува? :D

Нема забен техничар прилеп

Ми треба некој што учел во мирче ацев во прилеп... што полагал матура тука... Како беше? строго? ве пуштаа да зборните, препишвате или послабо? :(

Ми треба некој што учел во мирче ацев во прилеп... што полагал матура тука... Како беше? строго? ве пуштаа да зборните, препишвате или послабо? :(
Македонски и англиски полагав јас, од изборните социологија и друго не ми текнува.

Не чуваа професори од други училишта. По македонски беше прилично строг и опнат така да мува не прелетуваше. По англиски беше професорка малку посрцкаста и пушташе по тро покажување.

Ова пред 5 години.

Само гимназија и да си бараш Насте да ти биди класен ако зема клас :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom