Gta 5 problemi

Член од
13 февруари 2014
Мислења
29
Поени од реакции
4
Ja imam gta 5 i problemot e sto mi secka a nemam nekoj slab pc, primetiv drugi sto imaat poslab pc od mojot ne im secka a mene mi secka pa duri i na se najlow da e stavena,
graficka Nvidia gtx550ti 1gb ram ddr5
4gb ram
intel i5 2.80
Nz sto e problemot , ako moze nekoj da mi kaze sto ima poslab pc a ne mu secka , znam deka i mojov e slab veke ama na low igrata koga e ne bi trebalo da secka, fala,.

Барај на гугл бе братче, ѕирни на Reddit во subreddit-от на GTA V PC... Реинсталирај виндоус, реинсталирај драјвери со DDU...

Можно е да е до кракот кој го користиш...(претпоставувам користип крак ), пробај да најдиш да пробаш со друг крак :)

Ja imam gta 5 i problemot e sto mi secka a nemam nekoj slab pc, primetiv drugi sto imaat poslab pc od mojot ne im secka a mene mi secka pa duri i na se najlow da e stavena,
graficka Nvidia gtx550ti 1gb ram ddr5
4gb ram
intel i5 2.80
Nz sto e problemot , ako moze nekoj da mi kaze sto ima poslab pc a ne mu secka , znam deka i mojov e slab veke ama na low igrata koga e ne bi trebalo da secka, fala,.
Друже ај пробај вака да го средиш ко на видеото.

Инаку јас вака направив кај мене на работа каде што немаат процесори ни i3 :D па еве сега вози без проблем. Ако имаш некој проблем или не можеш да се снајдеш пиши.

Ај мене некој да ме спаси, инсталриав се, ставив кракот според процедурата, и коа одам лаунчерот да го уклучам не подига, покаже дека ќе вчитува но ништо не се дешава стое така, нема ниту у процеси нема никаде.

Деактивирано анти вирус,
Инсталирано сите тие од мајкрософт,
Најновите драјвери,
Машина ипол, и пак ова.

Некој со слични проблеми ?

Ај мене некој да ме спаси, инсталриав се, ставив кракот според процедурата, и коа одам лаунчерот да го уклучам не подига, покаже дека ќе вчитува но ништо не се дешава стое така, нема ниту у процеси нема никаде.

Деактивирано анти вирус,
Најновите драјвери,
Машина ипол, и пак ова.

Nvidia имаш?

Деактивирано анти вирус,
Најновите драјвери,
Машина ипол, и пак ова.

Направи како на видеото и ќе ја возиш :D

Таму имаш и за Amd + Intel и за Nvidia...

Многу битно најпрво што треба да направиш да ги симнеш најновите драјвери за графичката и Dirext 11 плус тоа Visual c++

Направи како на видеото и ќе ја возиш :D

Таму имаш и за Amd + Intel и за Nvidia...

Многу битно најпрво што треба да направиш да ги симнеш најновите драјвери за графичката и Dirext 11 плус тоа Visual c++
На ова мислев и ја :D

На ова мислев и ја :D

Да имам, персоналец е, амд процесор нвидиа графика :D

Се пробав нејќе, едноставно коа кликам да уклуче само заврте 1шка :D и си стое така

Mene mi koci ko ke vozam kola.. Da napravam kako na videoto nema da koci?

Да имам, персоналец е, амд процесор нвидиа графика :D

Се пробав нејќе, едноставно коа кликам да уклуче само заврте 1шка :D и си стое така
Ги имаш ли инсталирано последните драјвери?[DOUBLEPOST=1430156826][/DOUBLEPOST]
Mene mi koci ko ke vozam kola.. Da napravam kako na videoto nema da koci?
Пробај да намалиш се во резолуцијата и потоа пробај со пачот но не заборавај и destop резолуцијата да ја смениш како што сакаш на играта да ти биде.

Ги имаш ли инсталирано последните драјвери?[DOUBLEPOST=1430156826][/DOUBLEPOST]
Пробај да намалиш се во резолуцијата и потоа пробај со пачот но не заборавај и destop резолуцијата да ја смениш како што сакаш на играта да ти биде.

Дада, уште пред да излезе играта ми се појави за апдејт :)

Pa ja menvam desktop rezolucijata na 1024 748 i ful screen mestam, pak mi koci, a dr nisto nemam cepnato, i mislam deka se e namaleno pri samata instalacija.. Ili ne?

Дада, уште пред да излезе играта ми се појави за апдејт :)
Пробај да го симнеш пак ако имаш Amd бидејќи баш пред ннекои 3-4 дена излезе нов т.е кај мене така беше... а пред тоа на тој другиот драјвер не ја пушташе а сега си вози најнормално...

Пробај да го симнеш пак ако имаш Amd бидејќи баш пред ннекои 3-4 дена излезе нов т.е кај мене така беше... а пред тоа на тој другиот драјвер не ја пушташе а сега си вози најнормално...

Nvidia сум, сеа баш проверив пишува најнов :)[DOUBLEPOST=1430157298][/DOUBLEPOST]

Attachments

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    17,4 KB · Прегледи: 13

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom