Развој Брак, што значеше за мене

• Креатор на темата Креатор на темата JonDon
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 декември 2014
Мислења
16
Поени од реакции
0
Пошто читам што знам...Па да им Објаснам на Феминкте нешто.

Кога даде она Развој брак, ми рече дека више детето нема да го видам и што да правам, решив она да не го виде детето никогаш.

Како прво бев на суд. Добив право да го гледам детето кај мене секој месец. Колко не е важно.
Како второ, отидов во странство. Работев што работев, заработив што и колко е потребно.

Запознав таму жена, и кажав што е и како е. Работевме што е потребно. Еден ден си го земав детето и си заминав. Сега сум повеќе од 4 години во странство, и никој не може ништо повеќе. Благодарам Македонијо.

Работата е свршена.
Додека мислите повеќе лошо за Татковци, се смеам со вас. Го проширувам ова низ целиот свет. Да знаете дека се е можно денеска. Помагам на сите Татковци кој ги запознавам, се здружувам во организации кој се важни.

Можете не можете. Тоа е тоа

си го зема во смисол го џапна или со одобрување од мајката?

Прво мислиш Развој брак или развод брака?:confused:

Второ....
...Еден ден си го земав детето и си заминав. Сега сум повеќе од 4 години во странство, и никој не може ништо повеќе...
Сакаш да кажеш дека го украде детето и замина за странство?:confused::eek::cautious:

Иначе на тој начин ништо не си решил. Вака бар детето ќе било кај мајката, а и ти ќе си го гледал. А вака си го грабнал, а мајката неможе никако да го види. Плус секое дете има потреба да биде блиску до мајката, исто како што има потреба да биде блиску до таткото, а ти на ова твоево си му го забранил тоа.

Кога даде она Развој брак...

Заглавив тука... после третото читање се откажав од давање смисла на реченицава. Превод anyone и јас сакам да прочитам шовика текстот бе паааа :place:

Пошто читам што знам...Па да им Објаснам на Феминкте нешто.

Кога даде она Развој брак, ми рече дека више детето нема да го видам и што да правам, решив она да не го виде детето никогаш.

Како прво бев на суд. Добив право да го гледам детето кај мене секој месец. Колко не е важно.
Како второ, отидов во странство. Работев што работев, заработив што и колко е потребно.

Запознав таму жена, и кажав што е и како е. Работевме што е потребно. Еден ден си го земав детето и си заминав. Сега сум повеќе од 4 години во странство, и никој не може ништо повеќе. Благодарам Македонијо.

Работата е свршена.
Додека мислите повеќе лошо за Татковци, се смеам со вас. Го проширувам ова низ целиот свет. Да знаете дека се е можно денеска. Помагам на сите Татковци кој ги запознавам, се здружувам во организации кој се важни.

Можете не можете. Тоа е тоа
Вистински маж и би ја натепал жената пред да и го земе детето.
Така да ти си само кукавичка пичка која краде и бега.

Заглавив тука... после третото читање се откажав од давање смисла на реченицава. Превод anyone и јас сакам да прочитам шовика текстот бе паааа :place:

Ова ви е Николче само он е феминистка на форумов. Глеј во новата епизода и дете има и во странство живее.

Вистински маж и би ја натепал жената пред да и го земе детето.
Така да ти си само кукавичка пичка која краде и бега.

Ќе го нафураш и ќе се врати назад.[DOUBLEPOST=1429722528][/DOUBLEPOST]или нема, пошто е пичка у душа...

Типично однесување на сељак после развод. Жално е што детето ќе расте во таква средина.

Развој се развил бракот на некст левел .
Ова ви е Николче само он е феминистка на форумов. Глеј во новата епизода и дете има и во странство живее.
Ова сеа дека ти лупна корпа затоа вака пишуеш нели ?
Јас коа ти викав шо гомно е ти нееее крцкалче.:icon_lol:
Не се занесуј зш следен пат на собиранка у кафана кајзер ќе ти го викнеме,или за девер на свадба ќе ти го испратиме,а никол4е деверуша :D

Последно уредено:
Баш мојата реакција ко ја прочитав извонреднава прикаска

jRj3r6d_700wa_0.gif

Првин да научиш дека Татковци се пишува со мала буква па послем глуми татко. Ма да имаш други пострашни грешки ама ај :)

Ako si trol ok.Ama ak ne si stvarno apokalipsata veke zazela zagrizuvacki razmeri!:shook:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom