Интересни прекари

• Креатор на темата Креатор на темата Morbidnio
  • Време на започнување Време на започнување

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
kazete bre nekoi kul prekari da zavikam nekogo ja ne znam nikoi osven Muceto ako vi e kul vas

...shekerche,bonbonche,karamelche,srcence,machkice,ribche,lepotice,devushke,milichka,:zlo: ...i toa-taka...(ova pod uslov ako mislish na prekari za curi)...a ako mislish onaka generalno...imash celo zivotinsko carstvo pa koj kako ke ti zalichi so postapkite taka krsti go...najbolji se zivotinskite prekari...:je:

hehe zivotinski za curite kako bajce,tele,pile i tn ama ko ke ostarat ke gi vikas ovca krava cavka i tn kako na K15 ^^

inace vo prilep izdadoja kniga so 10,000 prekari da ja zeam site da gi pisam

Morbidnio напиша:
inace vo prilep izdadoja kniga so 10,000 prekari da ja zeam site da gi pisam
...pa nema da bide losho so ogled na toa deka u Prilepa grada nepostoi chovek bez prekar i voda za troshenje bezveze...taka da Prilepchani se zaedno so Kumanovchanite imaat najsmeshni prekari vo RM...nema da bide losho da postirash nekoi interesni po tvoj izbor...ke bide smeenje siguren sum.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
<-Muceto
<-Guleto
<-Cokoladnio
<-Prkio
<-Kromido
<-Sokolo
<-Sutio
<-Zabeto
<-Sikio
<-Spidio
<-Dzandaro
<-Mevceto
<-Popeto
<-Strujata
<-Mackio
<-Skrgata
<-Tengereto
<-Mitriko
<-Dinamito
<-Tenko
<-Blesavio
<-Bazata
<-Curlino
<-Gupskio
<-Deblinoto
I takamunatamu prekari ne mi teknuvaat poveke

AAAA da ne go zaboraam ----"Morbidnio"---- to est jas

Мене ме викаат Фикус,така да тој не може :nenene:

:pos2::pos2:

Mene Shorty me vikaat site. Inace slusnav eden drugar od Kicevo go vikaat Faken :pos:

...more Prilepchanec...so znachi prekaro..."Pichlemeto"...ili "pichleme" sto znachi???... ne mi e jasno a go upotrebuvaat chesto...aj objasni ni po Prilepcki...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom