Мобилни телефони и резервни делови по нарачка!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
исто така ако на форумов има типци што почесто идат во странство или имаат човек што иде во странство може да даваат корисни одговори.
ако некој не знае каде би можел да најде некој телефон пример Нокиа Н75 кој е сеуште нов а сака да го има мегу првите нека пише во темава јас ке му дадам и цени и одговори... доколку е неспособен пример да иде до Дубаи или Шведска ке му кажам и цена колку би го коштало да се донесе до Македонија, исто така и за резервни делови пример некој ако има ЛГ 3310 со скршен екран и неможе во неиден сервис да најде екран нека пише ако му одговара цената ке се договараме дополнително за тоа... јас пред некој ден сакав да си купам Тошиба ТС32 али малце скапо ми се виде за телефон со толку слаби функции 255 евра ми беше у грција, за исти пари Н70 ке си купам... али името се плака Тошиба....
1830_0.jpg

Dobra ti e idejava. Nego vaka kazi kade nekade vo skopje moze da najdam kompletna maska za ngage qd i kolku bi cinela?
Odnapred blagodaram

originalna ti e mnogu skapa... kazi mi so se gumata ti treba ili ne? bez guma imash vo Mega Mobil okolu 400 denari ti e dobra kopija.

Necrophilia напиша:
originalna ti e mnogu skapa... kazi mi so se gumata ti treba ili ne? bez guma imash vo Mega Mobil okolu 400 denari ti e dobra kopija.
Vaka: mobilniot imase guma pa taa se prociri i ne pasuvase posle toa drzacot (plasticnata ramka) mu se skrsi sega e bez ovie dve raboti. drugoto e vo vozna sostojba. Mene mi treba kompletna maska so guma i ramka

со гума и рамка... многу тешко т.е. да не ти давам лажни надежи - нема да најдеш, барем не на ново... значи побарај по сервисите може на на некој да му се најде... јас минатото лето имав таков цел комплетен телефон ни точка не му фалеше на него проблемот беше што паднал у вода и му го откупив на човекот за ефтини пари некои 1000 денари и од него само на маската карив 2000 денари што ја продадов а дисплеј, звучници тастатура итн...

ако имаш доволно срека можда ке најдеш некој како јас што сум имал тогаш.

VALENTINO RIS напиша:
kolku pari bi me cinela maska za nokia 3250 i orginalna i neoriginalna

неоригинална не верувам дека некој ке ти се нафати да ти ја смени.
Добра копија скоро секој сервисер ке ти се нафати да ти ја смени и ако има срека нема да заглави т.е. да ти го сјебе телефонот, најдобро од таму кај што ке ја купуваш масакта тие да ти ја менуваат. Оти ако ти се вадат дека немаат сервис итн.. колку и да е ефтина колку и да ти изгледа оригинално кога ке ја однесеш на друг сервис ке ти речат дека не е оригинал и ке ти понудат нивни оригинал со монтажа и ке те исечат.
Јас можам да ти помогнам дури после понеделник да ти кажам точно цена и на добра копија и на оригинална маска која е цената.

п.с. ориентационо да си знаеш.
Добра копија би била 20/25 евра со монтажа

Оригинална 40/50 евра со монтажа - ама оригиналот иде и со флет кабел - што у превод значи = премногу лесно за монтирање, само ставаш плоча, дисплеј и штрафов и ете ти нов телефон.

п.п.с. мислам дека ни алфа копи немаат маски за овој модел, март месец братучетка ми бараше неможеа да и најдат а и спомнаа некоја цена од 60 евра за оригинал.

Батерија за Sharp GX20??? Дали може да се најде и колку кошта!!!???

NECsLon^ напиша:
Батерија за Sharp GX20??? Дали може да се најде и колку кошта!!!???

побарај во Мега Мобил, до Палма слаткарницата карши тобако 1 пред три бисери.

Ако нема таму можам јас да ти порачам ама пред 18ти ке ти стигне некаде околу 500/600 денари.

Каде можам/можете да најдете екран за Qtek 9000 со се тач фолијата нормално

Дечки ако знае некој нека каже каде може да се најде екран за зте рејсер да купам,тие во промо го продаваат само ако тие го монтираат.поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom