Јефто
@JeftoMKD | Јефто™
- Член од
- 30 октомври 2011
- Мислења
- 2.732
- Поени од реакции
- 1.308
- Локација
- Скопје, Македонија
- Веб-сајт
- www.twitter.com
Вака, не барам помош да ми се направи презентација, не се грижете 
Си имам јас започнато, но само барам малку совети
Еднаш еден ассистент кај нас ни кажа еден мал милион трикови за тоа како треба да изгледа една одлична презентација на PowerPoint. На пример:
1. да нема многу текст
2. да има интересни сликички
3. да биде со доминантно црвена боја (бидејќи го привлекувала вниманието)
4. да не биде долга
Е сега, сакам од вас да пишете уште некој ваков трик за да можам да го применам јас (а верувам и други кога ќе прават презентација).
Па повелете распишете се доколку знаете уште некој трикчиња или имате предлози за тоа како би требало да изгледа една добро скоцкана презентација на PowerPoint (за на факс, на семинар итн итн).
ps: ако не е соодветно местото, модераторите нека ја преместат. Благодарам однапред.

Си имам јас започнато, но само барам малку совети

Еднаш еден ассистент кај нас ни кажа еден мал милион трикови за тоа како треба да изгледа една одлична презентација на PowerPoint. На пример:
1. да нема многу текст
2. да има интересни сликички
3. да биде со доминантно црвена боја (бидејќи го привлекувала вниманието)
4. да не биде долга
Е сега, сакам од вас да пишете уште некој ваков трик за да можам да го применам јас (а верувам и други кога ќе прават презентација).
Па повелете распишете се доколку знаете уште некој трикчиња или имате предлози за тоа како би требало да изгледа една добро скоцкана презентација на PowerPoint (за на факс, на семинар итн итн).

ps: ако не е соодветно местото, модераторите нека ја преместат. Благодарам однапред.