Совет за викендица

• Креатор на темата Креатор на темата deksamk
  • Време на започнување Време на започнување
Е како бе ова?
ПВЦ прозорите имаат добра изолација, а и поскапи се. За разлика од нив дрвените се поевтини (зборам за дрвен прозор како оние старите, дрво - стакло - дрво, не од овие новиве со изолации, вакуум и триста чуда, тие се поскапи, дури може и повеќе од ПВЦто).

:)

6 golemi prozori PVC 1na strana svetlinik, i 2 za toaletite so sve montaza 1000-1200€ ni izleze. Vo stanot kaj dedo mi 2prozora golemi epten na edniot svetilinik, 2 mali, i eden panoramski 2 se otvoraat sredina svetlinik za 900-1000€ mu ispadna. So PVC. Plus vrata balkonskiot ima od pvc so staklo. Kompanija nz. Prozorite se epten dobri i imaat garancija. So dupli stakla. Poevtino zdravje.

Фала, фала:)

Иначе најдобро ти е ти сам да си ги купуваш материјалите. Ем знаеш што си ставил, ем може ќе најдеш поефтино, а не да се мислиш дали парите од квадрат се реални.

Едната од сликите не се отвара. Имаш ли слика за тоа како ќе изгледа куќата од надвор?:)

Taa sto ne se otvara e istata slika nesto se poremeti nemozev da ja trgnam :P nemam od nadvor seuste, stom bide ja stavam :) ke ve poslusam za materijalot sam da go nabavam mene nesto mi kazaa demek edna prozorska badza bi kostala 500 evra toa malce me zbuni..... pa mene plocata mi e 1000 evra :)

Taa sto ne se otvara e istata slika nesto se poremeti nemozev da ja trgnam :P nemam od nadvor seuste, stom bide ja stavam :) ke ve poslusam za materijalot sam da go nabavam mene nesto mi kazaa demek edna prozorska badza bi kostala 500 evra toa malce me zbuni..... pa mene plocata mi e 1000 evra :)
500 евра?:confused: Не би требало толку. Единствено нешто што скапо би те чинело од целата баџа е прозорот и работната рака, но и тогаш не би требало да е толку скапо:)

Sungjerco ke idam so varijanta badzi ali ako mi izleze poskapo nego krovni ti i Dr.Wish ke mi doplatite :)))))

Sungjerco ke idam so varijanta badzi ali ako mi izleze poskapo nego krovni ti i Dr.Wish ke mi doplatite :)))))
Ова го кажа во смисол ко ти на мене да ми ги даде парите, па јас да ти одбирам:D Иди sирни до Мега Куманово кровни прозори, распрашај се нешто околу нив и одлучи се, биди на чисто:)

hahaha :) prasav ti vikam tie ceni gore sto se mi gi dadoa, zborev i so nekoi lugje sto se mislele za istovo i racunale vaka i im izleglo poeftino so badzi pa sea so gospod napred :)

Aj so sreka pa koga ke bide gotovo slikaj od gore :D

Aj so sreka pa koga ke bide gotovo slikaj od gore :D

Fala i ti da si izgradis, ke slikam obavezno![DOUBLEPOST=1432223984][/DOUBLEPOST]
Еве ти цени за кровни прозори, погледни ги, и ќе сфатиш дека многу поефтино ќе те фати баџа да правиш:)

http://mega-ku.mk/proizvodi/krovni-prozori/

Dada od tamu i gi izvadiv gornite ceni :)

Ме интересира,која е цената на метар квадратен во Катланово,над патот ? значи не во селото катланово...

кај кровни прозори тоа ѓавол и пол е плус понесигурни се :)
Ако е добро монтиран нема причина зошто би бил несигурен. Но јас лично би одел на баџа........., попријатно за изглед е. Ако немаш ролетна на кровниот прозор, ќе си гледаш дождови, снегови, громови.... додека лежиш на кревет:D

Ако е добро монтиран нема причина зошто би бил несигурен. Но јас лично би одел на баџа........., попријатно за изглед е. Ако немаш ролетна на кровниот прозор, ќе си гледаш дождови, снегови, громови.... додека лежиш на кревет:D
кровен прозор е добар ако сакаш да тераш романтика од соба не викам дека не е атрактивен ама доста скап за изведба друга димензија и поглед добиваш со кровен прозор друго со баџа

кровен прозор е добар ако сакаш да тераш романтика од соба не викам дека не е атрактивен ама доста скап за изведба друга димензија и поглед добиваш со кровен прозор друго со баџа
Абе баџата ем е поефтина, ем на поткровјето му дава лик на обична соба/спрат. А кровниот прозор е добар зошто многу брзо се монтира и за во лето е нешто преубаво (посебно кога е претопло, а на небото има еден куп ѕвезди), но цената и чувството кое го дава во есен и зима, му се негативна страна.
:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom