Belgrade Calling - Judas Priest/Helloween/Steel Temple - 29.06.2015

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.179
Поени од реакции
6.087
Локација
San Antonio TX
11045305_10153554558990715_5129663329041516296_n.jpg

На барање на фановите, овогодинешното издание на Belgrade Calling, кое ќе се одржи на 29 јуни, ќе биде во знакот на хеви металот. Хедлајнери ќе бидат великаните Judas Priest, кои ќе го промовираат новиот албум Redeemer of Souls, a секако нема да изостанат и хитовите од нивната богата дискографија.

Покрај нив, дел од овој open-air спектакл ќе бидат и едни од основоположниците на Power металот, германците Helloween. Тие исто така ќе издадат нов албум еден месец пред овој фестивал, така да ќе можат да се слушнат и нивните нови песни.

Чест да го отворат фестивалот и да ја делат сцената со овие два легендарни бенда ќе ја имаат момците од македонскиот бенд Steel Temple! За нив ова ќе биде второ вакво искуство, откако настапуваа како предгрупа за Whitesnake, 2006 година во Скопје.

Цените на картите ќе бидат 3000 српски динари за партер, 4000 за голден партер и 4500 за фан пит. Карти ќе можат да се набават од eventim.rs и Купи карти за се почнувајќи од 11.03.

Би било супер да се отиде на ова. Покрај тоа што можат да се видат во живо две звучни имиња од метал сцената, треба да се поддржат и нашите момци! :roker:

Само да не ми дојде многу ова месец дена после Blind Guardian :icon_lol:

Последно уредено:
Пуштени се картите на КупиКартиЗаСе :)

ПАРТЕР – 1500 денари

ГОЛЕДЕН ПАРТЕР – 2000 денари

ФАН ПИТ – 2300 денари

ПРЕВОЗ - 2100 денари

Пакет аранжман ПАРТЕР - 3500 денари (влезница + превоз)

Пакет аранжман ГОЛЕДЕН ПАРТЕР - 4000 денари (влезница + превоз)

Пакет аранжман ФАН ПИТ - 4300 денари (влезница + превоз)

Некој заинтересиран за одење? :D

Јас сакам да одам , ама отров бе цениве .. :/

За бендови од таков калибар, тоа е стандардна цена за карти. Кога може за Дино Мерлин да биде 1200, зашто да не биде 1500, па дури и 2300 за во фан пит за вакви светски имиња? Тоа што јебе е превозот. Значи колку што кошта картата. уште толку за превоз треба да се даде. Ама тоа е тоа :toe:

За картите е ептен ок , ама превозов е прескап !

Толку е повратна карта до Белград години уназад. Ама можеле да намалат малце, сепак се работи за организиран превоз.

Јас сакам да одам , ама отров бе цениве .. :/
hmm изгор за светски познати бендови како што се Judas Priest i Helloween е премалце ја искрено да ви кажам бев на концеротв концертов беше лудила :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom