Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе одиш на автодијагностичар, ќе ти земе 7-800 денари може и 1000-рка, ќе ти каже да смениш некој сензор и така. Не ништо страшно, веројатни некој сензор откажал. Оди и провери си кај автодијагностичар. Само распрашај се кој е подобар и знае што работи.Mi se pali portokalovo svetlo za airbag i pisuva proverite gi airbecite ve molam za sovet ako nekoj imal vakov problem
BlagodaramЌе одиш на автодијагностичар, ќе ти земе 7-800 денари може и 1000-рка, ќе ти каже да смениш некој сензор и така. Не ништо страшно, веројатни некој сензор откажал. Оди и провери си кај автодијагностичар. Само распрашај се кој е подобар и знае што работи.
Mi se pali portokalovo svetlo za airbag i pisuva proverite gi airbecite ve molam za sovet ako nekoj imal vakov problem
falaМожеш и така да ја тераш ако не си при пари..Тоа ти кажува дека Аирбегот не ти е во функција,и ако имаш не дај Боже судар нема да се отворат..На моторот,кочници,мењач не ти влијае никако.
Ova nekojpat moze da se sluci ako akumulatorot e slab i pri verglanje nasabajle kompjuterot za airbag da ja izgubi strujata i zatoa da se zapali sijalickata.fala![]()
Истиот проблем на тојота 2009 (тогаш 20 000 км) го имав и јас, после некое време се реши сам од себе.Mi se pali portokalovo svetlo za airbag i pisuva proverite gi airbecite ve molam za sovet ako nekoj imal vakov problem
Што повеќе да се кажеИстиот проблем на тојота 2009 (тогаш 20 000 км) го имав и јас, после некое време се реши сам од себе.
btw колата беше Made in Turkey
Истиот проблем на тојота 2009 (тогаш 20 000 км) го имав и јас, после некое време се реши сам од себе.
btw колата беше Made in Turkey
Што повеќе? Демек тие во турција си работат по свој терк? Таму неважат стандардите на Тојота што важат секаде? Тие не добиваат репроматеријали како и останатите фабрики на Тојота без разлика дали се во Јапонија и билокаде низ светот?Што повеќе да се каже
Што повеќе? Демек тие во турција си работат по свој терк? Таму неважат стандардите на Тојота што важат секаде? Тие не добиваат репроматеријали како и останатите фабрики на Тојота без разлика дали се во Јапонија и билокаде низ светот?
Дрекселмаер гги прегледува сите инсталации пред да ги изнесе од фабриката, така да не те чуди ако се продаваат и по Германија.Дај не заебавај,во Дрекслмаер прават коли,т.е склопуваат инсталации..И што мислиш ти,тие Мерцедеси во Германија ли ќе се возат?Или во Авганистан некаде,Иран,каде што технологијата заостанува многу..Неможе и ќорото и сакатото,дечишта по 20-22 години што само кладилница и кафичи одат,и нашколо што бегале од часови,што таблицата по множење не ја знаат да склопува Мерцедес мрсулко,незнае на слика да го покаже....Нели е така?
Дрекселмаер гги прегледува сите инсталации пред да ги изнесе од фабриката, така да не те чуди ако се продаваат и по Германија.
Оригинал патики купени од балканот сум ги носел по 3 години без да се скинат.Да ти понудат Адидас патики директно од Германија,оригинал,или од некоја си куротресина фабрика во Турција,исто Адидас што би одбрал?