Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.277
- Поени од реакции
- 34.645
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Не се ремет, ама не се ни од експерти.Еј да прашам само....Одговориве околу 70% се ремет или како?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се ремет, ама не се ни од експерти.Еј да прашам само....Одговориве околу 70% се ремет или како?
Море Гарфилде не го плаши така...ја претерал работата,треба малце да се олади:baeh:Трк на доктор бе бесполез. Мојт е некоја гадна кандида, а мојт не е.
Или сликај го и пастирај го тука, па да тераме сеир! Хахахаха!
Глаучката му има брунки црвени, хахахахаха и бесполезов на кајгана бара помош? Боже, што стори глобализацијата!
Изми го со хидроген, забрцај го во раствор со хиперманган, оди на лекар потоа, под итно!
Аптеки, секс шопови, а го има и во некои пакувања на кондоми (доаѓа заедно со нив) само... зависно од тоа што ќе пробувате тоа може да е малку. И зависи каков лубрикант сакате да користите, дали истиот ќе има некои контраефекти врз кондомите и слдечки, ај едно прашање: од каде може да се купи лубрикант?
слушам дека давал дополнително задоволство, па сакам да испробам со девојка ми?
однапред благодарам за информацијата? :smir::helou:
... за што чудо ќе го користите![]()
И девојките имаат анален секс ЛеандроИ мене ова ме интересира,со девојка лубрикант![]()
И девојките имаат анален секс Леандро![]()
дечки, ај едно прашање: од каде може да се купи лубрикант?
слушам дека давал дополнително задоволство, па сакам да испробам со девојка ми?
однапред благодарам за информацијата? :smir::helou:
Абе што и да е, нема да се први што го измислиле, муабетот ми беше ако е ко за прв пат... од позади ќе им треба троа повеќе лизгаво отколку што ќе добијат во пакувањето со кондоми на пример или од некое малечко пакувањеИ мене ова ме интересира,со девојка лубрикант![]()
Дали додека девојките се во периодот на менстуација можат да имат секс?