Џ
ЏинЏер
Гостин
Не може жена да ја ебеш саат време за да свршиш. Што знам, мислам дека е проблем.
Мене не ми е проблем.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не може жена да ја ебеш саат време за да свршиш. Што знам, мислам дека е проблем.
Мене не ми е проблем.![]()
Проблем е ако е над 40 минути, 25 минути е ок. Иначе тешко на тие што имаат секоја вечер, а и трае повеќе од 40 минути.Дали се согласувате дека се што е пократко од 10 а подолго од 25 минути треба да се контактира стручно лице?
Има дечки свршуваат пребрзо (не зборувам за ниво на попаленост) има дечки им треба 30, 45 мин до саат да свршат што мислам дека е голем проблем.
Проблем е ако е над 40 минути, 25 минути е ок. Иначе тешко на тие што имаат секоја вечер, а и трае повеќе од 40 минути.![]()
Не знаат каква ќе и биде после еден саат боцкање.Да, жениве се јаки на зборови. Веројатно немала некоја тоа во кревет па можат да пишат што сакаат.
Да, жениве се јаки на зборови. Веројатно немала некоја тоа во кревет па можат да пишат што сакаат.
Дали се согласувате дека се што е пократко од 10 а подолго од 25 минути треба да се контактира стручно лице?
Има дечки свршуваат пребрзо (не зборувам за ниво на попаленост) има дечки им треба 30, 45 мин до саат да свршат што мислам дека е голем проблем.
...некој си 20тина минути првиот пат. Но вториот, третиот пат знае да се зголеми
Се разбира дека е нормално. Јас само ти дадов компаративен пример дека не си единствен кој ги достигнува тие бројки, под претпоставка дека ти имаш проблем(или за другар прашувашОва е нормално. После прва ејакулација и соодветна пауза, времето до постигнување на втора се зголемува.
Се разбира дека е нормално. Јас само ти дадов компаративен пример дека не си единствен кој ги достигнува тие бројки, под претпоставка дека ти имаш проблем(или за другар прашуваш) и нема место за паника дека нема спротивниот пол да издржи, ќе издржи итекако, појаки се од што мислиш. Всушност, ти ќе бидеш тој со последици после толку долго тинкарење, па ќе ти треба мраз.
Опушти се. Насочи се на партнерката психички, а не да ти лета паметот и да решаваш тројни интеграли за време на актот.![]()
ЏинЏер молим те јави се на приватна порака, пошто ми се допаѓаат твоите одговори, а и ставови. А уште ако си како на фотосов??Мене не ми е проблем.![]()