Фискални каси за полесно прислушкување а ние си молчиме

• Креатор на темата Креатор на темата spamer
  • Време на започнување Време на започнување
Блокаторот нема да го блокира ГПРС сигналот тоа ке си функционира, ке се блокира само прислушниот апарат т.е ке им праќа на прислушкувачите само шум. лол
Зашо би имало микрофрон у фискална каса. Уат да фак.

чекај малку.... тек сега сватив дека са АУДИО прислушување се прави муабет... хахаха... каков виц еј... хахаха..

@spamer Си прави промоција не некојси негов уред...Тоа е финтава на целата тема.
Многу логично:)

Прво не верувам дека во сите фискални каси има нешто такво што служи за прислушкување.
Второ, и да можат да прислушкуваат, покрај толку работи уште со тоа ќе се замара човек.

:)

Дај не траскај жити се ќе ставаат прислушкување за што да слушаат колку кошта тоа што си јал пил или купил во продавница дај продаај му*а за бубрези на друго место

Јосип Броз Тито некогаш кажал дека народ што има ваква младина не треба да се плаши за својата иднина а јас ќе кажам дека со таква младина треба да се плашиме за својата иднина.
Дали мислите вие дека сакате да влезете во ЕУ а да не плаќате данок, државата да биде корумпирана, ништо да не функционира итн...
За да има ред во државата мора некој да почне со реформи, дали мислите дека тие фискални каси се измислени само за да функционираат во Македонија или ги има во секоја држава?
Единствено во едно нешто не ги оправдувам УЈП а тоа се големите казни.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

1. Што ако?
2. Зошто!!!

Ок, погледнете се кои лудаци сте, мислите не е можно!!!
Нели гледате дека власта ја интересира се па и роднините што мислат.
Иако немам намера да продавам ништо - секако не планирам ни да го правам апаратчето(ова беше шега иницирана од ваш колега форумџија).
Па ми се изнавикавте па да сум серел па уште што не ми изнакажавте.Толку ли сте плитки тапи исушени во тоа мозоците па не глеате што се случува. Или вас не ве засега тоа удри по народот и потоа удри уште повеќе . За на крај да ми кажете дека не сум плаќал данок ццц.
За секој случај за тие што имате фирми од сеа па натаму кога ја отварате касата(регистрација) не викајте со господ напред туку со грујо напред lol

Што е следно? Тема дека не прислушкуваат преку кондомите во кревет? Го разбирам обидов, ама да не забегуваме. Ти како експерт од областа на технологијата енд шит, сигурно можеш да ни покажеш каде точно се наоѓа микрофонот во сите фискални каси со ГПРС. Сигурно нема да ти биде проблем да растуриш една и да ни потенцираш каде е микрофонот, сепак станува збор за "мега скандал" за кој ќе биде заинтересирана цела македонска јавност :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom