Дочек на Стара Нова Година

• Креатор на темата Креатор на темата Gandradelic
  • Време на започнување Време на започнување

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Локација
Skopje
Дочек на стара Нова Година во Ресторан '' Кај Ефто " ех Ања, градски парк.

По одлично помината нова година во Ресторан ,, Кај Ефто " , овојпат Big Bang Crew за Вас спреми специјално мени за само 899 ден од особа.

За музиката ќе се погрижи добро познат Live Bend + Dj Dragan

Во понудата вклучено е:
✔ неограничено пиење (стандардните пијалоци)
✔ јадење (шунка, кашкавал, сирење , печеница, кулен, бомбици од мелено месо, пилешки прсти и ребро)

Под неограничено пиење се подразбира:
Минерална вода, газирани и негазирани сокови, пиво, вино црвено и бело, водка, коњак, узо, ракија.

Стара нова година дочекајте ја повторно во пријатен амбиент со тие што ве сакаат...
Контакт телефон: 078-288-221 ... Побрзајте, местата се ограничени! 10904389_10204084250320650_999414429_n.jpg

Ако сакате второкласно јадење слободно одете

Стара нова година е всушност православна нова година.
Као обичен ден е нормално, ама во ред е да се прослави лесно.
Ова е ПОНУДА за '' лесен " провод, нема да трае до сабајле туку до 01:00. :)[DOUBLEPOST=1420974813][/DOUBLEPOST]
Кашкавалот пак растителен? :D
Не, млечен ќе биде.

Е, само реклами:D

Јас годинава нема да одам, башка што имам алергија па не смеам да јадам такви ствари, ама на тие што се мислат каде да ја прослават Стара Нова Година, топло им препорачувам да отидат на Мичуринска вечер......., цените се мислам 25-40 денари за купон, а добивате сендвич со плескавица и пиење (чај, греана ракија, вино) колку сакаш. Атмосферата е супер.
:)

MICHURINSKA VECHER? WTF Bo? Kaj e toa, shto e toa? :))))
Се одржува во Мичурин. Се пали оган, луѓето јадат-пијат, музика во живо, огномет..... со еден збор прослава на Старата Нова Година на отворено.
Сум бил неколку пати и можам да кажам дека супер е.

Се одржува во Мичурин. Се пали оган, луѓето јадат-пијат, музика во живо, огномет..... со еден збор прослава на Старата Нова Година на отворено.
Сум бил неколку пати и можам да кажам дека супер е.
Prekrasno, ubava ideja e toa... mozhebi sledna bi go posetil toj nastan.
Sega momentalno go organiziram ova na malku popiedestalno nivo, poveli ako si za druzhba. :)

Старата нова година постои само за да можат некои луѓе да си најдат оправдување за да се начукаат и прејадат уште еднаш по новата година:aplauz:

Децава пораснале па мрсат муда што е како е :pos: пари се нема, не дека демоде било славењето.

Децава пораснале па мрсат муда што е како е :pos: пари се нема, не дека демоде било славењето.
Пари се има, ама незнаеш за што попрво да ги дадеш, дали за арачот (сметките) или за леб и млеко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom