MSOT - Macedonia State Of Trance @Саем - 14.03.2015

• Креатор на темата Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување Време на започнување
T

Torchyrus

Гостин
Почитувани љубители на електронскиот звук.Би сакале да најавиме еден посебен настан за 2015 година.Датата е 14 Март, локацијата е Скопски Саем а листата на изведувачи засега е следна;
Со особено задоволство M.S.O.T. 2015 го најавува првиот артист.Еден од водечките дј и продуценти на глобалната музичка денс сцена ,а прв пат во Македонија, Дами и Господа- ALEX M.O.R.P.H
Со големиот број на соло изданија како и ремикси за артисти како Armin van Buuren, Paul van Dyk, Faithless, Gareth Emery, Dash Berlin, Protoculture и мн други го ставаат ALEX MORPH еден чекор напред во продукцијата и настапите на големите светски фестивали насекаде во светот
10906104_325891067619834_7061576691222838790_n.png

Од земјата на најголемите дј-ски великани – Холандија
доаѓа човекот кој е вистински синоним за добра журка.
Еден од малкуте дји кој во рок од една година има настапено на рекорден
број настани меѓу кои и ASOT а без кој не поминува ниту еден голем светски фестивал.
Moже да се пофали со огромен број на изданија за најголемите светски издавачки куќи – Spinnin ,Black Hole и Armada records
Амбасадорот на најголемата светска музичко хуманитарна организација за борба против ХИВ -DANCE 4 LIVE
Дами и Господа,вториот артист на МSOT - SIED VAN RIEL
10411178_1532210463727530_2101058581978048360_n.jpg

Се очекува уште еден изведувач да најават, јас искрено сакам да биде Sneijder .

Со Сид пред едно добри 6-7 години комуницирав често на Месенџер. Го запознав преку MySpace мислам, тогаш беше скоро тотален анонимус. Ми праќаше и траки во изработка, да дадам совет или нешто. Тоа трио заедно со Леон Болиер и Cliff Coenraad беа ептен заедно едно време, сега ич не знам како е. Се сеќавам еднаш таа романката Claudia Cazacu му беше на гости, мислам дека заедно правеа песна. Ми вика - Пушти камера да ти покажам една дада и ми праќа ;). Типката - АВИОН. Кул човек, одличен продуцент, мада до сега не сум бил никогаш до сега на негов настап. Моментално не ни знам што му е сетлистата. Му пишав сега на Фејсбук дали се сеќава на тоа време, ќе биде добро да го запознаам конечно.

Имам и мој микс од пред едно добри 7 години, со негов специјален микс од 30 минути.

Последно уредено:
Само цените на картите да не се астрономски, инаку идам 100% :D

Пред 4-5-6 години и двајцата ги слушав, ваљда ќе идам иако сеа неам појма шо праат :)

Од кога ќе бидат картите у продажба?

Од тие што беа, последните 3-4 траки после ангел на Алекс ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom