Samsung Galaxy Grand Prime

• Креатор на темата Креатор на темата Kapkata
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 мај 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво,сакам да го купам овај телефон Samsung Galaxy Grand Prime ме интересира дали некој го има овај телефон дали е задоволен од неговите можности што ги нуди.Цената му е 12,990 денри дали вреди да се купи за оваа цена? Ве молам за брз одговор.Благодарам

И јас сакам да го купам, изгледа дека е добар. Најмногу што ми се допаѓа кај овој телефон е "ultra power saving mode", која е многу важна апликација.

И јас сакам да го купам, изгледа дека е добар. Најмногу што ми се допаѓа кај овој телефон е "ultra power saving mode", која е многу важна апликација.
Сигурно мислиш само на Power saving mode. Ultra power saving mode според мене е глупост, да лимитираш апликации и плус црно бел (greyscale) екран.

Во право си, но во случај кога батеријата ти е 1% и чекаш важен повик оваа апликација е многу корисна.

Телефонот е срање, земи си нешто половно за овие пари с4, нексус 5 и слично

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Сигурно мислиш само на Power saving mode. Ultra power saving mode според мене е глупост, да лимитираш апликации и плус црно бел (greyscale) екран.

Настрана телефонот. На galaxy alpha ја има истава функција и верувај ми се има најдено многу пати. Лимитирана, но корисна алатка.

Настрана телефонот. На galaxy alpha ја има истава функција и верувај ми се има најдено многу пати. Лимитирана, но корисна алатка.
И јас ја имам на S5 и искрено ни еднаш ја немам вклучено. Зборам за Ultra power saving mode. Power saving mode ми е нон-стоп вклучено и е Ок.

И јас ја имам на S5 и искрено ни еднаш ја немам вклучено. Зборам за Ultra power saving mode. Power saving mode ми е нон-стоп вклучено и е Ок.
Ultra power saving mode е опција за "недај боже" случаеви. И јас ја немам многу пати користено, али тогаш кога ми притребала и те како ми се има најдено.

Ultra power saving mode е опција за "недај боже" случаеви. И јас ја немам многу пати користено, али тогаш кога ми притребала и те како ми се има најдено.
И ти што очекуваш од овој гранд телефон ? Павер сејвинг башка гранд плус тачвиз опасна комбинација

И ти што очекуваш од овој гранд телефон ? Павер сејвинг башка гранд плус тачвиз опасна комбинација

Јас не зборев за телефонот. Зборам за опцијата "Ultra power saving mode". А, за телефонот оставам други да зборуваат, бидејќи не сум запознаен со него и неговите карактеристики.

Јас не зборев за телефонот. Зборам за опцијата "Ultra power saving mode". А, за телефонот оставам други да зборуваат, бидејќи не сум запознаен со него и неговите карактеристики.

Еве ти каживам Ultra power saving mode те лимитира и башка ти крати од перформансите на телефонот нормално дека ке држи повеќе батерија на овој телефон што е безкорисна тотално самсунг телефоните од средна класа и ниска класа не работат како треба кочат,трокираат,лагираат,замрзнуваат башка и ова кога ке го уклучиш и толку е од телефонот, од самсунг само ноте и с сериите вредат другото е гола вода

Ги поштовам Самсунг како фирма општо, па и за телефониве исто ама преку *** со ваквите модели со додавки: Grand, Prime, Young, Neo, Super, Pro, Star, Light, курци и палци....сите се лимитирани со карактеристики а со БЕЗОБРАЗНИ ЦЕНИ. Не знам како само луѓево се лажат по ваквите. Од Самсунг земај Ѕ3 и нагоре или Ноте, се друго е срање во боја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom