Блокиран Pirate Bay

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
Многу шок
Толку стрес
Уау

едит:
шо треба да е дискусијата на темава? да паѓаме во несвест зашо се десило или да се буниме? тема не се отвара со еден ред факт

башка нормално дека апликации што промовираат пиратерија нема да останат на плејстор, што очекуваше

Pirate Bay не е обична пиратерија, страницава функционира 11 години и преку милион ширум светот симнуваат филмови,игри,книги и дргуги работи значи имаше се што посакуваше и што најдобро скоро 90% работиве што ги симнуваше беа квалитетни , најдобра страница нема збор.

Pirate Bay не е обична пиратерија, страницава функционира 11 години и преку милион ширум светот симнуваат филмови,игри,книги и дргуги работи значи имаше се што посакуваше и што најдобро скоро 90% работиве што ги симнуваше беа квалитетни , најдобра страница нема збор.
Страницата што е падната е не поврзано со твојот вовед во темата.
И нема да биде офлајн за долго im sure of it.

Страницата што е падната е не поврзано со твојот вовед во темата.
И нема да биде офлајн за долго im sure of it.
On 8 December 2014, Google removed most of the Google Play apps from its app store that have "The Pirate Bay" in the title. Вака пишуваше јас само пренесов :)

И да е блокиран лесно можеш да пристапиш преку Darknet мрежите. Али ум во глава и пази што правиш.:anco:

Не се секирај у пирате бај работат монструми од компјутерџи фасцинатни суштества :cuc:ќе се вратат многу пати доп сега се губеле дали ради преместување домени дали ддос напади

Без стресови

и како што гледам ситуацијата е сериозна со стресови

воздржан

SWEDISH POLICE RAID THE PIRATE BAY, SITE OFFLINE

Police in Sweden carried out a raid in Stockholm today, seizing servers, computers, and other equipment. At the same time The Pirate Bay and several other torrent-related sites disappeared offline.

http://torrentfreak.com/swedish-police-raid-the-pirate-bay-site-offline-141209/

:popce:

Kakov raid, kakvi serveri, neli vo atmosferata i bea niv serverite? :D
Me mrzi momentalno da citnam so se desilo.

http://kajgana.com/piratite-odat-vo-oblak?fb_action_ids=4082666498695&fb_action_types=og.recommends

:toe:
The Bay си ја користев да си симнам некој музички албум уште пред да биде official release.

А инаку, за филмчиња си користам Yify (по ново Yts.re)
:tvg:

И не заборавајте да сидате.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom