НАТПРЕВАР #22 - тема ЧЕВЛИ - пријавување

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.280
Без зезање, стварно темата е чевли
Всушност темата опфаќа сите видови обувки за нозе, чевли папучи сандали патики јадранки..... на нозе, фрлени покрај пат, обесени на жица, чистење, изработка, пробање...... се каде центарот на прикаската е - обувката (чевлот)
зошто ова тема?
1. Оти јас победив и одбирам нова тема
2. Оти секаде околу нас ги има чевлите, дома, на улица во природа, сите бои, облици, старости, фази на испарталености
3. Оти ни јас немам дома фотографија на таа тема па нема да биди победникот да одбери тема во која има избор на готови фотки - значи треба да се бара идеја, агол, прикаска..
4. Оти никој нема да се вади на “кај му текна ова тема кај ќе барам сега да сликам караормански син клукајдрвец во фаза на митарење“

колку за помош еве нкои фотографии на таа тема:

1460191_1389515964621896_345601376_n.jpg 1555342_1417477735159052_1210375424_n.jpg obucar.jpg reuters_pakistan_daily_life_20Oct11-878x585.jpg Salted_Lake_(Salt_Crystal_Shoes_on_a_Frozen_Lake).jpg street-art-shoes.jpg

Правилата се познати
Фотографиите МОРА да се прикачени во кајгана галерија па со линк пријавени овде на темата
Фотографиите мора да се држат то зададената тема
Фотографиите можат да се црно бели или колор може и да се фотошопираат но не премногу
Последен рок за пријавување е Недела 14 Декември на полноќ
Фотографии кои не се во склоп на правилата или се по содржиба навредливи, вулгарни, вознемирувачки... ќе бидат избришани

Па повелета, сликајте

Чевли или обувки? Нели чевли се оние свадбарските, шпиц, со поткрената пета...?

Чевли или обувки? Нели чевли се оние свадбарските, шпиц, со поткрената пета...?
Прашањево е за во друга тема, ние сме пофлексибилни тука. Обувки, чевли, кондури, патики што ти душа сака ;)
@Let 3 ?

Прашањево е за во друга тема, ние сме пофлексибилни тука. Обувки, чевли, кондури, патики што ти душа сака ;)
@Let 3 ?
Епа патики :).[DOUBLEPOST=1418212233][/DOUBLEPOST]
8891-1418212001-d33544eeb943fd028f2bb90f539d2ef3.jpg

Патики. од @4NHK0 e :гомце:.

Последно уредено:
quote="4NHK0 e :гомце:, post: 6996556, member: 73722"]Чевли или обувки? Нели чевли се оние свадбарските, шпиц, со поткрената пета...?[/quote]
@Let 3 ?

Aко ви удрам клоци ќе ве поткренам јас, прочитајте убо шо пиши на првиот пост каде ја објаснувам темата:

темата опфаќа сите видови обувки за нозе,

quote="4NHK0 e :гомце:, post: 6996556, member: 73722"]Чевли или обувки? Нели чевли се оние свадбарските, шпиц, со поткрената пета...?

Aко ви удрам клоци ќе ве поткренам јас, прочитајте убо шо пиши на првиот пшост каде ја објаснувам темата:[/quote]
Еми убо си кажав ја, што било ;)

Ова се важи?

7992
by musicka on Кајгана форум
Сликава си ја направив чисто за споредба на мојата нога со патиката на брат ми и одамна е белким не треба некоја тазе? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom