Воена академија

• Креатор на темата Креатор на темата sweetboy
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 декември 2014
Мислења
97
Поени од реакции
6
здраво планирам наредната година да конкурирам за воена академија,бев таму и ми рекоа мора да бидам одличен а ја им викам слаб ми е успехот ама имало шанси во катедра за заштита и спасување од кризи па сеа незнам што се полага за приемен пошто јас учам музичко,ако има некој нека пише за помош позз

Епа ондак моеш да удараш у тупани или да сфириш на трубу док фаланга е у напад. Ке те стаимо у први борбени редови пошто нели си сфитбој и ке ти дадемо дугачко копје за одбрану и знаме ке ти дадемо да га вееш, а може и некоја песничка ке пееш:icon_mrgr:
поззз

Остајте го детето, сите даскали инспектори станаа. :D

Од воена академија во заштита и спасување го спуштиле... ХаХа. Фаќај врски со време дете, така можеш и за една година чин Генерал да добиеш.

во право е ако имаш врски ќе успееш во армијата а ако немаш не ни конкурирај само ќе си го трошиш времето безвезе

здраво планирам наредната година да конкурирам за воена академија,бев таму и ми рекоа мора да бидам одличен а ја им викам слаб ми е успехот ама имало шанси во катедра за заштита и спасување од кризи па сеа незнам што се полага за приемен пошто јас учам музичко,ако има некој нека пише за помош позз
поарно земи свири тама по свадби лапај пари гони ку*ви од армијата може да добиеш само куршум и нож од задгрб (ај да не зборам од кој 2001) не се плеткај у тиа води послушај ни го советот инаку ке зажалиш доживотно

Најубаво е да си го научиш инструментот и да се приклучиш на некоја група, занает да учиш по кафани, ако те бива ќе те носат и у Аустрелија, секоја турнеја таму по едно ново БМВ ќе си купуваш.
За воена академија и ред други државни функции, прво треба дебели врски т.е ќе треба татко ти да купува по едно БМВ за секоја врска, а ќе ги има многу, плус ако те вработат ќе земаш некоја мизерна плата (во однос на музичар) и ќе треба да се поклонуваш на секоја будала што добила на избори и мисли дека е најпаметна на свет.

поарно земи свири тама по свадби лапај пари гони ку*ви од армијата може да добиеш само куршум и нож од задгрб (ај да не зборам од кој 2001) не се плеткај у тиа води послушај ни го советот инаку ке зажалиш доживотно
нема куршуми друже скапи се :pos:пари нема армијата за куршуми

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom