Филм што буди носталгија

the-neverending-story.jpg

Three_ninjas_poster.jpg

3 ninjas, кога ти даваа понекогаш 20те денари за ужина трошиш само 10 денари и на крајот на неделата се радуваш кога си собрал 40-50 денари за да го изнајмиш филмот на касета и да седнеш со другарите и да го гледаш.
Моментално ми текнува на овие 2 , океј и home alone кој веќе почна да му буди повеќе носталгија отколку да ме смее. Ах

Добро, извинете, само нова сум и не сум баш упатена :)
Ќе знам за друг пат, има време, ќе научам :)
Немат шо да се срамиш, мислам и није бевме нови на времето и неупатени, сеа мојме да те упатиме угаре удолу зш сме Супер Сајан левел: Про. :D

Дакле, за темава да се изнајсна, мене ак ме најдовте, да бидам краток и јасен.
Прекрасен, четири левели над одличен, визуелно и емотивно ме задоволува, без разлика на тоа што го имам гледано седумсточетириесетидевет пати. Mотивациони говори:cuc:
:place:

Заради тоа што е најдобрата трилогија, зато шо ги помести сите можни граници на филмско снимање. Иако одстапува од книгата, секој пат кога го гледаш го доживуваш различно, сите ликови имаат подеми и падови, секој своја приказна голем сплет на настани, другарство, љубов, раѓање на нови пријателства завршување на стари, саундтракот во филмот чиста первезија:cuc:
Говорите на Теоден. :cuc:

Искрено М-1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom