Што НЕ би пробале - купиле повторно?

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Сите знаеме понекогаш да се подлажеме и да купиме/порачаме некој производ/јадење од стрвост и љубопитност да го пробаме. Но, не е тоа што сме очекувале. Добра реклама, амбалажа, препораки ама продуктот/јадењето катастрофа :place: Кое јадење/производ ве намамило да го порачате/купите па сте се разочарале?

Мене лично на прв поглед ми се допаднале пуканки за во микробранова со кашкавал, ама погадно нешто не сум пробала. Мирис на смрдливи нозе бљак.
Исто и лепчиња никад не би порачала у Кинески ресторан (не ми текнува како се викаа) - 10 кила лој/масло се цеди од нив и после три дена желудникот не моеш да го опраиш.

И ова исто не би пробала пак
pelisterka-804.png

00-big.png

products_bottles_zdab.png

evropa-skopje.jpg

sokovi_1,5.jpg

sokovi%200,5.jpg

Мајмунска мочка,смрди корне не ми е јасно како уопште може некој да го пие
Европа немаат конкуренција у не квалитет
Овие последниве социјалки или детергенти како сакаш така, по одвратно нешто нема, толку е гадна бљувотинава што посакуваш да си повраќал пошто афертејстот на повраќаницата е далеку подобар отколку да ги пиеш истите.

Последно уредено:
Шо е толку лоши впечатоци од Гора соковиве ?! Мене ок ми делуваат за разлика кои се бетер и поскапи ?! :oops:

Шо е толку лоши впечатоци од Гора соковиве ?! Мене ок ми делуваат за разлика кои се бетер и поскапи ?! :oops:
Ако ги споредуваш со браво, тогаш би се сложил. Јер браво и сличните ним се најконтрадикторен прехрамбен производ кој излегол на пазарот под капата на здрав живот. И гора и браво се начукани со вештачки засладувачи, кортикостероиди, хемија чиста. Коа се труеш, труј се со лепак, не мора со хероин :D

И јас како колегата погоре пробав од тоа Ајран срање и никад више.

Еднаш купив од оние готови пакувани мајонез-салати од маркет, исто никогаш повеќе, нема споредба со домашна.

Манго- бљак.

И јас како колегата погоре пробав од тоа Ајран срање и никад више.

Еднаш купив од оние готови пакувани мајонез-салати од маркет, исто никогаш повеќе, нема споредба со домашна.

Манго- бљак.
Ова ме потсети на гадното искуство со мајонезот дијамант
dijamant-majonez-classic-200ml_0.jpg

Погаден мајонез неам пробано у живот. И тоа земав вакво мало пакување и одма заврши у канта.

Остајте здрав-нездрав живот. Од овие Гора три пати сум пиел, три пати стомак ме скинал. Беа убедливо најужасни сокови на нашиов пазар дур не се појави Гуте Фрухте. Тие па имаат вкус на топени лижавчиња. Степ дринк е повкусен.

Ќе додадам и маринирани печурки што се продаваат во тегло, од тоа погрдо нешто нема, кој одвратен мирис го имаат, па и вкусот е уште по бетер. Дури и по пржење не се губи мирисот и вкусот на тоа гадната течност од маринирањето, бљак!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom