LG L Bello во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата ToxicNilex
  • Време на започнување Време на започнување

ToxicNilex

копук
Член од
16 јуни 2012
Мислења
22
Поени од реакции
6
Здраво дечки,
Би сакал да знам дали има (и од каде можам да купам) LG L Bello.
Во Оне гледам има L Fino кој е од истата линија на буџет телефони како и bello но се прашувам зошто сеуште не е во продажба.

Зошто се одлучи баш за тој телефон?

Колку пари би дал за друг телефон од иста класа?

Зошто се одлучи баш за тој телефон?

Колку пари би дал за друг телефон од иста класа?
па телефонот би требало да кошта околу 200 долари но верувам дека нашиве коштаплери ќе го направат поскп, цената е прва причина зошто го одбирам, втора е дизајнот, го наследува дизајнот од G3 а тој телефон ми е сон!
би дал околу 15 илјади за телефон од таа класа, мене не ми се битни баш спецификациите, барам само добра камера убав дизајн и добра цена, не сум баш по игриве па и нема воопшто да ги искористам високите спецификации на некои телефони а тоа ми се џабе пари фрлени.

Би ти препорачал ако можеш да собереш уште ~ 3000 денари, и да земеш G2, 2 класи подобар од сите телефони ~ 15.000 денари. Ако си ептен ограничен со буџет, тогаш барем Xiaomi Mi3, малце поефтин е.

Ако не ти смета кратко користен телефон "на старо" можеш да најдеш стакло сочуван G2 за некои 240 евра.

Би требало да стигне во МК наскоро по цена од околу 180-200 евра.

Се надевам ќе пристигне до крајот на годинава...

Здраво на сите. Пишувам во постара тема, заинтересиран сум за купување на овој моб. Засега гледам дека е достапен во анхоч http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=3017&pid=37615
но дали е достапен и на други места на залиха, во најдобар случај во ОНЕ? јас сум ОНЕ при пејд корисник.

Некој да го користел досега, ваши мислења за него?

Ако не е солиден тел, да ми предложите некој друг, до кај 10.000 ден.?

Заинтересиран сум за тел без физичка тастатура, како овој, со голем дисплеј, и да биде доволно брз без разлика што се работи на него, значи да има барем 1 GB RAM меморија.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom